ÅRSMØTE: På årsmøtet ble Line Evensen valgt som ny leder av Kåfjord Kvenforening/Kaivuonon Kveeniseura. FOTO: Pål Vegard Eriksen.

ÅRSMØTE: På årsmøtet ble Line Evensen valgt som ny leder av Kåfjord Kvenforening/Kaivuonon Kveeniseura. FOTO: Pål Vegard Eriksen.

Nytt styre i Kåfjord Kvenforening

Line Evensen er ny leder.

Lørdag hadde Kåfjord Kvenforening årsmøte på rådhuset i Olderdalen. Dette på samme dag som kvensk språk fyller ni år.

- På møtet ble det blant annet opprettet et nytt styre i tillegg til at det ble gjort en navneendring på lokallaget. Dette skriver Pål Vegard Eriksen i en e-post.

Kåfjord Kvenforening har endret navnet sitt til «Kåfjord Kvenforening/Kaivuonon Kveeniseura».

- Grunnen til at man velger å ta med kvensk oversettelse er rett og slett bundet i at man er en kvenforening, opplyser han.

Det nye styret består av leder Line Evensen (Djupvik/Siennalahti), nestleder Pål Vegard Eriksen (Manndalen/Olmavankka), sekretær Anette Seppälä (Normannvik/Viikka), styremedlem Lisa Vangen (Manndalen/Olmavankka) og styremedlem Ragna Pedersen (Birtavarre/Pirttivaara).

Vangen og Pedersen kommer inn i styret for Jarle Myrhaug (Perteng) og Dora Odinsdatter (Numedalen/Nuoranen) som begge har vært med siden oppstarten i september 2010.

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Trafikkulykke på Skjervøy

To biler kolliderte på Skjervøy torsdag ettermiddag

VEIEN TIL AKKARVIK ER DÅRLIGERE ENN NOENSINNE:

- Her kunne det like godt vært grusvei

OffroadFinnmark:

Snø i traséen skaper utfordringer

Om fire uker starter OffroadFinnmark, men det ligger fortsatt betydelig mengder med snø på stiene og veiene.

MENINGER:

Mangler Tittel

Jobb

Ut å kjøre? Dette bør du få med deg

Det pågår veiarbeid flere steder i regionen.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis