Tre måneder etter at Bohus Bo-senteret på Storslett gikk konkurs i fjor, åpnet Reisa Møbler, den 1.juli 2013 med fire nye eiere.

LES MER: Bohus er konkurs

Denne uken feirer de derfor ett år som ny butikk, og holder budrunder og auksjoner, samt andre tilbud.

- Året som har gått har vært fantastisk. Det har vært en kjempe lokal tilstrømning til butikken, og vi har fått kommentarer på at vi var savnet de tre månedene vi var borte, forteller butikksjef Arnfinn Mikalsen.

Behov for møbler

Mikalsen sier de ser at det absolutt er behov for en møbelbutikk i Nord-Troms.

- Folk bytter ut interiøret ettersom hvilke trender som gjelder og hvilken årstid det er. Man må tørre å ha inne nyheter til hver årstid, det er vi begynt med, sier han.

Mikalsen sier de seks ansatte utgjør et flott team.

- Det ligger selvfølgelig en viss egeninteresse i det siden tre av eierne også jobber her. Men  andre ansatte gjør også en flott jobb, smiler han.

- Vi har alt

En av kundene tirsdag var Peder Johannessen. Han var innom for å hente noen lampeskjermer, og tok gjerne et kakestykke og litt kaffe.

- Jeg vil oppfordre alle til å støtte det lokale. Vi trenger ikke handle andre steder, for her har vi alt, fra det lille til det store, sier han.

Han sier betjeningen på møbelbutikken er hyggelig.

- De tar i mot deg med et smil. Det er det viktigste, avslutter han.

KAKE: Peder Johannessen var tirsdag innom butikken og fikk servert kake. Han synes butikken er flott. Foto: Isabell Haug