Kvænangen kommune har nå lagt ut en fullstendig oversikt over hva som skjer i Kvænangen under Arctic Race of Norway lørdag 16. august. De ber lag og foreninger som ønsker å arrangere noe ta kontakt med kommunen.

Folkefest langs E6

Alteidet /Storeng: Alteidet bygdelag lader opp til Arctic Race med bygdekafe på samfunnshuset på torsdag og fredag. På lørdagen har de salgsboder og kiosksalg ved husflidshuset på Alteidet.   Kontaktperson: Marit Boberg

Burfjord/ Baddereidet: Burfjord IL har kiosksalg på Baddereidet ved spurtpunktet. I Burfjord vil det bli samling ved langs E6.  Kontaktpersoner Gunn Blomstereng og Svein Bogstrand.

Badderen/ Sørstraumen: Kvænangshagen Verdde har åpen dag og kafè på fredag. 4H planlegger sykkelarrangement for unger på Sørstraumen ved samfunnshuset på lørdag. Lag / foreninger må fordele oppgaver og ansvar seg imellom, dersom det skal arrangeres noe i forbindelse med rittet på lørdag.

Praktiske opplysninger:

  • Kvænangen kommune kjører ut toaletter og søppelcontainer til spurtpunktene og/eller der det foregår arrangementer.

  • Lag og foreninger er ansvarlig for tilrigging og rydding etter sine arrangement.

  • Biler må ikke parkeres i veibanen på lørdag 16.08.

  • Mellom kl. 13.15 og 16.30 vil det være begrensninger i trafikken på E6.

Folkefest på Kvænangsfjellet

Mattelt: Det selges mat i stortelt på Gildetun mellom kl. 10-18. Vi søker etter lag/forening som vil selge brus / saft i matteltet. Inntekten fra dette salget tilfaller laget. Kontakt Kvænangen kommune dersom dere er interessert.

Salgsboder: Lokale selgere fra regionen selger sine produkter på Kvænangsfjellet. Alle interesserte utstillere og selgere bes kontakte Kvænangen kommune ved snarest mulig for tildeling av plass.

Storskjerm: Rittet vises på storskjerm på Kvænangsfjellet og showet ledes av en speaker fra AOS.

Gildetun: Rittet feires med kakebord og kaffesalg på inne på Gildetun.

Målgang og premieutdeling: Målgang på Kvænangsfjellet regnes å være mellom 15.30- 15.55. Premieutdelingen foregår umiddelbart etter målgang.

Parkering: På sørsiden av Gildetun vil det være mulig å parkere på den ene veibanen. På nordsiden av Gildetun må det ikke parkeres biler i veibanen.