SKJERVØY: 3. divisjon avsluttes lørdag med vanskelig bortekamp mot tabelltoer Kirkenes. Duoen ber om forståelse for å få sesongen litt på avstand før de konkret retter blikket mot 2016.

- Jeg trenger pause etter at vi har gjort unna turen til Kirkenes, sier Svenn Johansen.

- Vi må først foreta en grundig evaluering av inneværende sesong, påpeker Reidar Waage.

Begge er forsiktige med å sende ut signaler til omgivelsene. De er innstilte på å fortsette med fotball, - uten at det nødvendigvis skjer i blå og hvit Skjervøy-drakt.

Ambisjoner

Reidar Waage trente i 2013 Skjervøy opp fra 4. divisjon og fortsatte som trener i fjor og i år.

Svenn Johansen var trener i 2013 og 2015 samt starten av 2014, før han tok turen til Tromsdalen.

- Jeg er i slutten av oktober klar for å tenke på neste sesong. Jeg har behov for å få denne sesongen litt på avstand, før vi tar opp tråden igjen.  Nå er det deilig at bare en match gjenstår, sier Svenn Johansen.

- Hvordan er magefølelsen?

- Jeg er litt avhengig om hva som skjer i spillergruppa. Ambisjonene er viktig. Vi må ha realistisk mål om å kunne hevde oss på øvre halvdel av tabellen.

Svenn Johansen har hørt rykter om at han er ønsket over til andre klubber, uten at han vet noe konkret om det.

Holdes internt

Reidar Waage skal først foreta den evalueringen som styret har bedt om. Trenerne skal innhente tilbakemeldinger fra spillerne. Rapporten ligger i bunnen når kursen for 2016 pekes ut.

- Alltid interessant å lytte til hva guttene mener. Jeg vil ikke spekulere i hva konklusjonene blir. Jeg har gjort meg noen tanker om neste sesong, men de holder jeg foreløpig internt.

- Du har tre sesonger bak deg som trener?

- Jeg ser det som utfordrende både være spiller og trener i distriktsklubber som Skjervøy og Salangen. Vi som bor i Tromsø bruker mye tid på reiser både til hjemme- og bortekamper.

- Når bestemmer du deg?

- Jeg vil bruke noen uker på avgjørelsen. Først må vi gjøre en grundig evaluering, forteller Reidar Waage.