Offisielt åpnes ikke skaterampen ved Eidevannet før til høsten. Men før helga ferdigstilte snekkerne arbeidet med rampen, som Ungdomsrådet på Skjervøy står bak, og den kunne tas i bruk for alvor.

Men et knapt døgn etterpå var det synlige tegn på hærverk på rampen. Det syns SV-politiker og sekretær for Ungdomsrådet, Ingrid Lønhaug, er trist.

Fliset opp

- Ja, det er noen som har vært og kjørt med moped på rampen. Det er tydelige spor etter det. Det er nesten uhørt og jeg ble ganske fyrt når jeg hørte det, sier Lønhaug, og fortsetter:

- Kjøringen har også ført til at dekket har fliset seg litt opp. Det vil jo være trasig hvis noen faller og skader seg på flisene, sier Lønhaug.

Håper det tar slutt

Skadene er ikke omfattende, men Lønhaug liker dårlig at den nye rampen allerede har blitt herpet. Hun håper det tar en brå slutt.

- Dette er noe barn og unge har jobbet fram og vi håper inderlig at dette var en engangsforeteelse. Vi har en mistanke om hvem som kan ha gjort det. Vi har fått tips om det og vi ønsker å fokusere på at ytterligere ødeleggelser vil bli anmeldt, sier Lønhaug.