- At jeg bor langt unna Lenangsøyra, er ikke den største utfordringen. Jeg har jevnlige møter med resten av ledelsen på Skype.

Hun overtok ansvaret etter at Frank Henriksen på senhøsten måtte gi seg som følge av skifte av jobbsted. Ingen lokalt bosatte kandidater takket ja til oppgaven.

- Nå er den primære jobben å booke artister. LRR er litt på etterskudd i forhold til de fem første årene. Ingen navn blir offentliggjort før jul.

Budsjettet er fortsatt på en halv million kroner. Festivalen avvikles som vanlig den første helga i juni måned.

- Jeg kan forsikre at vi ikke har tenkt å gå ned i kvalitet på underholdningen, sier Møller.

Flyttet i 2013

Linda Møller flyttet sommeren 2013 til Wimbledon i sørvestlig del av London. Mannen Jack Robert Møller jobber for Norsk Sjømatråd. Også den yngste datteren flyttet til millionbyen. De tre eldste barna bor for tida i Tromsø.

- Jeg stortrives i London. Wimbledon ligger i landlige omgivelser med store skoger og mye natur. Minusene er mye trafikk og dårlig luftkvalitet.

Møller har engasjert seg i 17. mai-komiteen og sitter i styret for den norske skolen i London. Hun har valgt ikke å jobbe ettersom lavt lønnsnivå frister lite. Hun har derimot i to ferier vært sommervikar på legekontoret på Lyngseidet.

Julemix

Linda Møller blir i Lyngen i de to siste ukene før festivalen. Deretter blir det noen uker i London før familien tidlig i juli måned flytter tilbake til Jægervatnet.

Hun hadde i 2012 og 2013 ansvaret ”back stage” på festivalen.

Overskuddet fra årets festival ble på rundt 100.000 kroner. Arrangørene var svært uheldig med været. Likevel ble det satt publikumsrekord.

- Jeg ser fram til en jul med pinnekjøtt og litt senere i høytiden står kalkun på menyen. Vi får en mix av norsk og engelsk jul. Begge sønnene feirer sammen med oss. Eldste dattera er for tida på besøk i London, men reiser tilbake til Tromsø før jul, sier Linda Møller.