I kåringa av Nordreisas beste bedrift, er det laget en topp 10-liste med de beste bedriftene i forhold til likviditet, soliditet og lønnsomhet. Nå avgjør publikum hvem av de tre beste bedriftene som stikker av med seieren for Nordreisas beste bedrift.

Nils-Roald Nilsen, daglig leder i Elektroinstallatør Nils-Roald Nilsen AS, tror de gode resultatene skyldes hardt og jevnt arbeid.

– Vi har jobbet jevnt og trutt for å få ting til. Dette er et resultat av lang og hard jobbing, sier Nilsen til Framtid i Nord.

Han setter stor pris på de ansatte i bedriften.

– Vi har en stabil og flink arbeidsstokk som står på.

Bedriften utfører alt fra installasjon av tele/data, svakstrøm og alarm til høyspent. De har blant annet kontrakt om arbeid i tunnelen gjennom Sørkjosfjellet, og nå har de også fått på plass en avtale med Statens vegvesen om drift og vedlikehold av veinettet fra Alteidet til Oteren.

Startet i 1995

I 1995 startet elektrobedriften opp som et enkeltmannsforetak, før det noen år senere ble gjort til et AS.

– Vi startet bedriften med en montør og en læregutt. I dag har vi ti fast ansatte på oppdrag ute og i perioder også flere. På det meste er vi seksten i arbeid.

– Hvordan har veien vært fra dere startet opp til i dag?

– På veien har det vært nydelig kjøring med gode resultater heletida, og også gode ansatte. Vi har tatt imot lærlinger fra dag én, noe som er viktig for å rekruttere flere. Vi ser lyst på framtida, svarer Kristiansen.

Selv har han gått flere år på skole før han startet opp bedriften som holder til i Straumfjord. I 1972 startet han med installasjonsarbeid, og har blant annet gjennomført ingeniør- og økonomiutdanning på høyskolenivå.

– Jeg hadde læretid i Oslo, før jeg flyttet nordover igjen og begynte i arbeid for Håkon Bråstad. Jeg har også jobbet i Ymber, som da het Nord-Troms kraftlag, i 8 år. Ellers har jeg fått med meg alle fagbrevene en må ha i yrket, forteller han.

Viktig å gjøre en god jobb

– Hva må til for å lykkes?

– Det er viktig at man tilbyr de riktige produktene til en hver tid og gjør en god jobb, sier han.

– Man må få økonomien til å gå. Det nytter ikke å bare ha mye å gjøre om man ikke har økonomi, da er det ikke noe artig å drive. Også er det viktig å stå på.

Gleder seg til resultatet

Kristiansen sier det er hard konkurranse i Nord-Troms. De dekker hele regionen, med mest arbeid i Nordreisa og Kåfjord. Nå er han spent på resultatet i kåringa av Nordreisas beste bedrift.

– Jeg synes det er kjempeartig at vi ble nominert. Det er artig å komme på topp, men de to andre bedriftene er også dyktige. Så jeg er spent på resultatet, sier han.

Tredjeplassen til Elektroinstallatør Nils-Roald Nilsen AS begrunnes med at bedriften har bidratt til en lysere kommune, og også påtatt seg flere store oppdrag i Nord-Troms.

Følg denne linken for å gi din stemme til bedriften du mener bør vinne.

Det er viktig å stå på og utføre gode jobber for å lykkes i bedriften, mener Nils-Roald Nilsen, daglig leder av Elektroinstallatør Nils-Roald Nilsen as.