Medeier på Bios, Dag-Arne Johansen, sier det kun er kontanter som er stjålet.

– Vekslepengene i kassa var stjålet. Det er litt rart at det hverken er rørt sprit, vin, øl eller vin, men det er tydeligvis bare penger de ville ha, sier Johansen til Framtid i Nord.

Det er 4000 kroner som er tatt av gjerningsmannen.

– Som jeg kan huske har det vært innbrudd en gang tidligere og det er nesten 30 år siden. Det er ikke så mye kontanter tilgjengelig og nå handles det meste via kort, så det er lite kontanter i omløp og det er bra. Man blir ikke så attraktiv for innbruddstyver, sier Johansen.

- Irriterende og litt ekkelt

Nordreisa lensmannskontor fikk melding om innbruddet omtrent klokken 04:30 i dag tidlig. Da var det renholderen som meldte i fra. Johansen synes det er litt ekkelt at noen har brutt seg inn i kaféen, men er glad renholderen ikke var der når gjerningsmannen kom.

– Vi skal klare å dekke de 4000 kronene, men det er irriterende at noen fremmede har vært her – det er det verste. Jeg synes det er ekkelt med tanke på renholderen. Hun var ikke på jobb da, men hun starter tidlig.

– 4000 kroner er stjålet, og en dør og et vindu er skadet – det kunne vært verre med større skader, sier Johansen.

Fra venstre bak: Eier Dag-Arne Johansen, Kai Anders Nilsen, Sindy Báuml, Michael Báuml, eier Jan-Egil Johansen og gründer Johan Johansen. Foran fra venstre: Justina Samskyte, Marina Makarenko, Panchi Rai, eier Jane Johansen, Gro-Anita Ulriksen og Knut Endre Tvedt. Foto: Isabell Haug