Sammen med Trollvik er blant annet Magnus Børmark, som er kjent fra det nå oppløste bandet Gåte. 22 har eksistert siden 2008 og gav ut debutplaten FLUX i 2010 da også med Trollvik som vokalist

Modnet

Vokalisten forteller at musikken har blitt mer moden i løpet av årene, og vil si pop/rock er det mest nøyaktige man kalle musikken for.

-Tidligere har musikken vært veldig out there, eksperimentell og kanskje ekstrem. Det er fremdeles elementer av det i den nye musikken men det er mer voksent og popet.

Vokalisten som også er med i elektropopbandet F.A.C.E  fra Tromsø sier at han har hatt anledning hente inspirasjon fra nettopp elektropopbandet, som han forteller også er i kontrast til stilen bandet har hatt tidligere.

Lang Prosess

Trollvik sier de begynte arbeidet med platen for tre år siden. De dro til Stockholm og holdt på med innspillingen i nesten en måned. Etter innspillingen sluttet Per Kristian Trollvik i bandet hvorpå de hadde flere vokalister inne.

Men sier han kom tilbake når de ikke fant noen som passet perfekt.

-Vi er veldig samspilt, vi er en familie, sier Trollvik og forteller videre at bandet har brukt mye tid på etterarbeid med musikken for å få det slik de ville.

Rolig 2017

Trollvik forteller at 2017 annet enn plateutgivelse vil bli et begivenhetsløst år, men de gleder seg til de få spillejobbene de har planlagt.

-Det blir veldig gøy å spille igjen, vi hadde en test i Trondheim og alt funket kjempebra, sier han og forteller at hele bandet gleder seg til konsert i Trondheim om to uker.

-Vi skal ha en liten releaseturne i Trondheim, Bergen og Oslo. Vi tar sikte på neste festivalsommer i 2018, så vi kommer sterkere tilbake neste år, sier vokalisten og avslutter med at de dessverre ikke kommer nordover med det første, men garanterer at de vil ta turen etter hvert.