Holm nådde målet om å bli mester i pro open East Cost Snowcross championship.

- Det gikk jo kjempebra! Jeg er fornøyd etter sesongen der borte. Jeg har klart å prestere det jeg skulle, som var å vinne serien, sier Kristoffer Holm til Framtid i Nord.

Etter en god sesong i USA, retter Holm nå blikket mot VM i Sverige. Mesterskapet arrangeres av Älvsbyns Motorsällskap i Ävlsbyn.

- Jeg tror at jeg skal klare å matche konkurrentene i VM. Jeg må jo komme meg på pallen og jeg går for å vinne, men det blir tøft om beinet. Jeg skal prøve å vinne og jeg håper på pall-plass. Det hadde vært kjempeartig å havne på pallen, men selvfølgelig så går det på gull, sier han.

Annen snøscooter

I USA har Holm kjørt samme type scooter som han har hjemme, men likevel er det noen forskjeller.

- I USA har jeg kjørt samme scooter, men den er litt anderledes i forhold til for eksempel demperne. Jeg gleder meg veldig mye til å kjøre med scooteren jeg har hjemme og få brynt meg på den. Til helga blir mitt første ordentlige løp med den.

Holm ser på Elias Ishoel, Aki Pihlaja, Adam Renheim, Petter Nårsa, Nisse Kjellström og John Stenberg som noen av sine største konkurrenter i VM.

– De blir vel de aller største konkurrentene.

– Jeg synes det er kjempeartig å kjøre med egne sponsorer, og det er de som har hjulpet meg til der jeg er nå. Uten dem hadde jeg ikke hatt muligheten til dette, avslutter Holm.

Disse stiller fra Norge:

FIM World Snowcross Championship

Jonas Østbyhaug – NORWAY – NMFElias Ishoel – NORWAY – NMFKristoffer Holm – NORWAY – NMFMarius Ulriksen – NORWAY – NMFAlexander Wæraas – NORWAY – NMF

FIM Women´s Snowcross World Cup

Signe Iren Bråten – NORWAY – NMFMalena Andersen – NORWAY – NMFLisa Solum – NORWAY – NMFRonja Bråten – NORWAY – NMF