Endurokonkurransen under helgens stifestival i Skibotn ble en gedigen suksess for arrangøren Tromsø Enduro. 45 herrer og 20 damer stilte til start i den fartsfylte konkurransen.

Marius Lund fra Tromsø Enduro er både overrasket og glad for at så mange tok utfordringen, og ser at de har fått til en konkurranse som vekker interesse blant mange som liker heftig og bratt stisykling.

Spennende løyper

Årets trase under endurokonkurransen ble en tøff utfordring for deltakerne hvor deltakerne fikk prøve seg både ned Svarteberget og stien fra Hengen. Ifølge flere av deltakerne har arrangøren funnet en krevende og spennende løype.

I herreklassen kunne Simon Johansen smykke seg som vinner av konkurransen, foran Vidar Vensel og Anders Røkenes. Blant damene ble Tone Mathilde KrVin vinner foran Maria Aasheim og Sanna B Kvaal på de neste plassene.

Suksessfestival

Årets stifestival i Skibotn går inn i historien som nok en suksessfull festival med turer i spektakulær natur og fantastisk vær.

Festivalen var fulltegnet allerede tidlig i sommer, og interessen for stisykling i Skibotn virker å nå stadig flere.

Deltakerne kunne i år velge mellom turer rundt om i fjellene ved Skibotn og Hatteng, samt flere turer i Kåfjord. I år ble det også satt opp sykkeltur med trekkhund i Signaldalen.