Furuflaten står med begge beina i bunnstriden etter mandagens skuffende 0-5 tap mot Fløya 2.

FIL ligger tredje sist med tretten poeng. Ullsfjord er på plassen bak med ni poeng og en kamp mindre spilt. Lagene tørner sammen onsdag i en nøkkelmatch på gressbanen i Lakselvbukt.

- Vi må vinne den kampen. Med et nytt tap vil det se skikkelig stygt ut. Slår vi ikke Ullsfjord, vinner vi ikke så veldig mange kamper senere i høst, sier trener Viktor A. Sørensen ærlig og oppriktig.

Tabellen i 5. divisjon

Helt OK omgang

- Guttene gjorde en helt OK første omgang, som kunne vippet begge veier. Vi skapte noen sjanser, oppsummerer Sørensen.

Fløya 2 doblet ledelsen tre minutter etter hvilen. Derfra og inn fikk et fåtallig hjemmepublikum lite å glede seg over i regnværet.

- Vi ble maltraktert av et godt Fløya 2-lag, som var bedre trent og opptrådte disiplinert. Vi klarte ikke å henge med, vedgår Sørensen.

Kan ikke klage

Furuflaten mistet i sommerferien Jim-Håvard Boldstad til Stakkevollan 2 og Robin Wikbo Samuelsen til Lyngen/Karnes. Brødrene Sivert og Martin Strand var ikke med mot Fløya 2. Martin Sjøthun har imidlertid kommet fra Nordkjosbotn og gjorde sin FIL-debut mot Fløya 2.

- Vi mangler alltid noen spillere. Vi hadde femten mann i troppen mot Fløya 2, og kan ikke klage på antallet, fastslår trener Viktor A. Sørensen

Fløya 2 sine mål ble satt inn av Tom-Erik Strandli (3), Vebjørn August Amundsen-Krane og Fiki Misrat Abrehalei.