Søndag kveld holdt Synnøve Sorthe, fotograf og gründer av Piaf Modeller, VIP jentekveld hos Aina AS på Skjervøy.

Totalt 17 damer og fire ansatte deltok på kvelden, som handlet om mote, make-over og styling. Kvelden ble avsluttet med en profesjonell fotosession av alle deltakerne.

– Jeg hadde en helt topp kveld med fantastiske damer. Jeg ble godt mottatt og fikk lære noen saftige nordnorske uttrykk, ler Sorthe.

– Fantastisk

Aina Olufsen, eier og driver av klesbutikken, er så fornøyd med kvelden at hun arrangerer en ny kveld med Sorthe allerede førstkommende onsdag.

– Jeg synes det var en fantastisk happening, spesielt nå som butikken feirer ti år. Damene var storfornøyde og vi hadde enkel servering med ost, vin og frukt, forteller hun.

"Oppdrag selvtillit"

Sorthe reiser rundt i Norge og arrangerer bli-ny kvelder som disse. I tillegg holder hun rene sminkekurs. Mandag og tirsdag har hun kurs på Lyngseidet.

– Mitt viktigste formål er å få kvinner til å slutte å være så kritiske til seg selv, men heller gi seg selv skryt og respektere og godta seg selv som man er. Dagbladet skrev at jeg er på oppdrag selvtillit, og det stemmer bra det, ler hun.

FANTASTISK: – Jeg synes det var en fantastisk happening, sier innehaver av Aina AS, Aina Olufsen. Her med kursholder Synnøve Sorthe. Foto: Privat