4. divisjon: Burfjord-Storelva 0-11.

Burfjord gikk gjennom hele høstsesongen uten å finne veien til nettmaskene.

Jumboen i 4. divisjon har ikke scoret siden Vinjar Isaksen Solheim 24. juni etter ni minutters spill sendte Burfjord i ledelsen i 1-4 tapet mot Stakkevollan.

Kvænangsværingene har deretter spilt elleve kamper og 81 minutter uten mål. Det betyr 1.071 spilleminutter fordelt på 112 dager. Måltørken har vært total.

Målforskjellen etter ferien er 0-115.

Her er slutt-tabellen

Veldig ungt lag

- Vi har i høst stilt med et veldig ungt lag. Flere av de yngste kom to, tre år for tidlig inn på A-laget. Læringskurven har vært bratt, sier trener Tom-Hugo Pedersen.

Serieavslutningen lørdag ble kopi av flere av de siste kampene. Burfjord hang bra med fram til pause. Storelva banket inn sju mål i de siste 20 minuttene.

- Jeg er stolt over guttenes vilje til å stå på etter ferien. De viser stor lojalitet til klubben og medspillerne. Tonen er veldig fin.