Han var en av to søkere som meldte sin interesse innen søknadsfristen 1. november. Han ble mandag kveld kontaktet av styret. Avgjørelse om engasjement kan bli tatt på et møte i kveld mellom Johansen og Nordreisa.

- Jeg kan bekrefte at jeg har fått tilbud om å bli hovedtrener. Vi skal i drøftinger i kveld. Jeg kan være mer konkret etter den samtalen, sier Johansen.

Merittert

Han er en relativt merittert trener. Han har fulgt opp 1999-kullet siden guttene var fem år. Han har til daglig ansvaret for idrettslinja ved Nord-Troms videregående skole. Han har fortid som sonetrener i Troms Fotballkrets, og er instruktør på trenerkurs.

- Jeg har derimot liten erfaring son trener for seniorlag.

Johansen er tydelig på at Nordreisa må opp fra 5. divisjon. Nivå seks er for dårlig for regionsenteret.

- Spill i 4. divisjon bør være et naturlig mål for Nordreisa. Jeg er likevel ikke sikker på at Nordreisa rykker opp etter neste sesong, sier Nils-Trygve Johansen.

70.000 kroner

Hilde Nyvoll er leder for fotballgruppa i Nordreisa IL. Hun opplyser at to søkere svarte på annonsen om ledig trenerjobb. Begge innfrir kravet om lokal tilhørighet. Hun vil ikke røpe navnene på kandidatene.

- Den ene får tilbud om å bli hovedtrener og den andre hjelpetrener. Vi holder oss innenfor økonomisk ramme på 70.000 kroner. Målet er at trenerløsingen er på plass innen 15. november, sier Hilde Nyvoll.

Marius Johansen har i de siste sesongene vært spillende trener for Nordreisa.