Det begynner å gå hett for seg før søndagens rivaloppgjør mellom Bodø/Glimt-Tromsø IL. Først ute var Glimt-fansen med utspill mot TIL og TIL-fansen, og nå hiver Glimts lynving seg på bølgen. På spørsmål om hvem som er raskest av han og TIL-backen Hans Norbye, svarer Olsen like kjapt som han løper:

– Han er sikkert raskere enn meg, men jeg er smartere, svarer Glimts lynving med et lurt smil.

Norbye hadde dette å si for den kommende duellen mellom han og Olsen.

– Det er alltid mye fart, og det gleder jeg meg til.

– Mye ære som står på spill

Olsen takket nylig nei til tilbud om ettårskontrakt fra Glimt, og det har vært spekulert om 32-åringen hadde tenkt seg til Nordens Paris og TIL. Torsdag signerte han for to nye år med de helgule og er klar for et nytt slag om Nord-Norge og ikke minst i årene som kommer.

– Det er tre viktige poeng og mye ære som står på spill i disse kampene, sier Olsen.

TIL-trener Bård Flovik har bemerket seg at Olsen er i form, og ser fram til duellen mellom Olsen og Norbye.

– Det er en fin kamp i kampen, og Trond er i godt slag og har bidratt med mange viktige mål i det siste for Glimt. Han er en bra spiller, men vi skal gjøre vårt beste for å stoppe han på søndag.

Revansjesugen

På den andre siden av banen er det en annen duell som er interessant, mellom en revansjesugen Kent-Are Antonsen og Glimts høyrekant Milan Jevtovic. Antonsen ble benket i oppgjøret mot Stabæk, men kom inn etter pause og var toneangivende for TIL, der han attpåtil satte inn 1-2-scoringen.

– Det er ikke noe artig å bli benket, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg hadde mye frustrasjon som måtte ut, og for min del gjelder det bare å fortsette i samme sporet, sier venstrebacken, som ikke frykter Glimts høyrekant.

– Jeg har møtt mange gode spillere gjennom tidene, så den duellen skal ikke være noe annerledes, sier Antonsen.