- Han var to-tre sekunder foran den forrige. Men løypa er litt annerledes nå, sier MSM-general Nils I. Hætta til iTromsø.

- Vanskelige forhold

Fredag startet MSMs ekstrem-trippel med ekstremløpet opp fjellheisen. Tross et ufyselig regnvær og tåke i Tromsdalen var det 87 løpere som fullførte det knallharde løpet med start på Tromsø camping.

Raskest av samtlige var Pioneer-løper Eirik Haugsnes, som vant herreklassen på 15,52. Det er ny løyperekord. Bjørn Thomas Nygaard ble nummer to 25 sekunder bak, mens BUL-løper Kristian Vatne tok tredjeplassen 49 sekunder bak Haugsnes.

- Det var veldig vått og vanskelige forhold, men det var mange gode prestasjoner, melder Hætta fra toppen av fjellheisen til iTromsø.

Aders vant

Kvinneklassen ble vunnet av Hilde Aders fra Tromsø Løpeklubb. Hun klokket inn på 18,41, og var over minuttet foran andre kvinne i mål.

Det var Silje Hansen med tiden 19.47. Arja Arnesen var tredje kvinne på toppen – tre sekunder bak Hansen.

- Aders tok både spurtprisen og vant løpet, sier Hætta til iTromsø.