Trener for A-laget i Nordreisa, Nils Trygve Johansen, er frustrert og håper dette ikke skjer flere ganger.

– Det er helt uakseptabelt at noen spøler opp gressbanen. Vi har ennå bruk for den, og når det er kjørt med firhjuling vil det ta tid før dette gror igjen, sier Nils Trygve Johansen til Framtid i Nord.

Video av banen finner du på A-lagets Facebook-side.

Johansen tror og håper sjåføren kjørte på banen uvitende om konsekvensene.

– Jeg håper at dette bare er gjort med ren uvitenhet. Vi har ikke vært plaget med lignende hendelser tidligere. Det er kjørt en gang inn på banen også ut igjen, så kanskje personen som kjørte oppdaget hva som skjedde med banen og da kjørte ut, sier han.

– Det var ikke så mye spor på banen, men det er likevel irriterende at noen gjør dette.

Vil ikke anmelde

Johansen mener det eneste som kan gjøres nå, er å sette i gang å rake banen.

– Jeg har ingen tro på at vi kan gjøre så mye annet enn å rake banen selv. Vi kommer ikke til å politianmelde dette nå, men hvis det skjer flere ganger, så får vi se hva vi gjør, sier han.

– Vet du om lignende hendelser skjedd tidligere i Nordreisa?

– Nei, vi har ikke vært plaget med dette hos oss. Jeg håper dette er et engangstilfelle.

Nå håper Johansen folk forstår at en ikke kan kjøre med firhjuling på fotballbanen.

– Vi sperrer ikke anlegget av fysisk, så det er jo mulig å kjøre innom. Anlegget skal være åpent for alle som ønsker å bruke det, men det passer seg ikke helt å kjøre med firhjuling der, sier han.

– Crosset rundt på asfalten

Torsdag kveld ble det observert firhjulinger på den nye asfalten som er lagt på Saga skistadion.

– Jeg vet at det ble observert firhjulinger som crosset rundt på den nye asfalten i Saga, men vi vet ikke om det er de samme som har kjørt på gressbanen, forteller Johansen.

– Jeg tenker at om folk fortsetter å kjøre med firhjulinger på asfalten i Saga, så skal det kanskje ikke så mye til for å få det ødelagt. Det er lagt mye penger der, så jeg håper ikke det skjer, sier han.

Trener for A-laget i Nordreisa, Nils Trygve Johansen, fortviler over at noen har kjørt med frihjuling på gressbanen. Foto: Arne Teigen