Jørgen Vik i trenerteamet legger ikke skjul på at for klubben er Allertsen en massiv signering.

- Dette er en veldig sterk signering for L/K. Fredrik er en ballspiller av rang og har en tilstedeværelse og et talent som garantert vil gi laget mye - ikke minst kan de yngre spillerne i klubben lære av ham, sier Vik til klubbens nettside.

Midtbanespilleren Fredrik Allertsen valgte L/K på grunn av totalsituasjonen.

- I tillegg til at det virker som en veldig fin gjeng. Jeg kjenner trenerne godt fra før og så har jeg hørt mye fint om laget og klubben, forteller Allertsen.

Et lite kupp

Klubben presenterer nyheten med stor tilfredshet:

”Man kan fort bli historieløs i dagens fotballverden, men vi tar nok ikke munnen for full når vi sier at L/K har gjort et aldri så lite kupp når en spiller i sin beste alder, med erfaring fra toppfotballen, som har vært aktuell for å vende tilbake til moderklubben TUIL og førstedivisjonsspill, i stedet velger Lyngen/Karnes på nivå fem.”

Fredrik Allertsen er ekte TUIL-gutt og har faktisk spilt aldersbestemt fotball med trener Jørgen Vik i TUIL. De siste årene har imidlertid Allertsen akslet Senja-trøya – blant annet i lag med Ole Oscar Ross og Øyvind Garfjell. Sistnevnte har også spilt med Allertsen i TUIL. Fredrik er også lagkamerat med Jørgen Vik på Sjarmtrollan, som ligger godt an til å bli norske futsalmestre.

Sterkt lag

- 2017 ser jeg for meg blir en veldig spennende sesong med den nye 4. divisjonen. Jeg tror vi skal stille et sterkt lag og ha gode muligheter til å hevde oss i toppen. For meg selv håper jeg å kunne hjelpe L/K til å spille mange gode og morsomme kamper denne sesongen - og bidra med det jeg kan, sier Fredrik Allertsen

For Jørgen Vik går Allertsen i høyeste grad inn under kategorien «treningsvillig», og tror han passer ypperlig inn i måten laget ønsker å spille på.

Fredrik Allertsen debuterer ventelig for L/K 25. februar i vinterserien mot Salangen.