Fløya-damene startet høsten bra, men et 4–1-tap borte mot Urædd ble fulgt opp med 0–1 hjemme mot Øvrevoll Hosle søndag formiddag.

– Selvfølgelig kan vi rykke ned. Nå har vi ganske grei målforskjell, 35–35, og ligger på 7.-plass, så vi har en del å gå på der, så det er nesten et poeng til bare der, så vi har litt å gå på. Men vi må finne en bryter å slå på, finne litt stolthet, for det vi presterte i dag var rett og slett ikke godt nok, sier Eline Torneus til iTromsø.

To ukers pause

Nå har grønntrøyene en to uker pause før årets siste hjemmekamp, mot Grei 29. oktober. I siste serierunde venter Byåsen borte 4. november.

– Vinner vi hjemmekampen er vi ganske safe, men vi har en jobb å gjøre, sier Torneus.

Hun erkjenner at klubben er inne i en tung periode.

– Jeg kjenner meg ganske maktesløs og vet ikke hva jeg skal si og gjøre. Vi er fullt på høyde med ØHIL i dag, men klarer ikke å omsette sjansene våre. Vi skaper nok sjanser, men den defensive forflytningen er langt fra der den skal være. Det virker nesten som om vi ikke gidde å ta de ekstra meterne, sukker Torneus oppgitt.

I «pole position»

Fløya ligger på 7.-plass med 24 poeng, poenget bak følger Fart, Grei og Amazon Grimstad, alle med betydelig dårlige målforskjell enn Fløya. På den utsatte 11.-plassen ligger KIL/Hemne med 22 poeng, og på sisteplassen er Kongsvinger med 21 poeng.

De to nederste lagene rykker ned.

– Jeg synes vi har nok sjanser, men er for utålmodig og tar de feile valgene. Vi sender av gårde lompeskudd, og igjen får vi et dødballmål imot. Syv av 11 mål imot har kommet på dødball nå i høst, så det er helt klart noe vi må jobbe med, sier Torneus.