Lørdag kastet Joakim Flatvoll i Burfjord IL igjen trøya etter å ha vunnet kampen mot TIL4 på hjemmebane.

Forrige helg kastet han trøya - to ganger. Han fikk gult kort og det endte med at han måtte stå over en kamp.

SE VIDEO: Måtte stå over en kamp etter å ha kastet trøya

- Hvorfor gjør du det?

- Det er jo underholdning for publikum. I går var det storkamp, og det var vinn eller forsvinn for oss. Skulle vi rykke opp var vi nødt å slå dem. Kampen endte 1-0 så det var mye lidenskap i går, forteller han.

- Mange vil se

Flatvoll sier trøyekastingen kom spontant og i glede for at Burfjord IL vant kampen.

- Samtidig var det veldig mange som hadde betalt seg inn, rundt 120 stykker. Etter forrige helg har jeg fått veldig god respons, og jeg tror mange ville se stuntet igjen. Jeg prøver bare mitt beste for at publikum skal få en fin opplevelse, ler han.

- Men du er bra fornøyd med kroppen om dagen?

- Hehe. Jeg er jo en enkel og jordnær gutt fra bygda, og jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut. Jeg lever og ånder for kosthold og trening, så det er gøy å vise fram det harde arbeidet det har vært, sier han.

Flatvoll forteller at den eneste som ikke liker trøyestuntet, er hans mor.

- Hun flirer litt, men liker egentlig ikke at jeg kaster trøya i all offentlighet, ler han.

Skal prøve bodybuilding

Nordreisagutten har snart trent i fem år. På den tida har det blitt mer og mer seriøst. På det tyngste trener han nå 10-14 økter i uka, og det går hovedsaklig i styrketrening.

Flatvoll sier han har planer om å delta i kroppsbygging.

- Egentlig hadde jeg tenkt å prøve i mars til neste år, me samtidig som jeg skal spille fotball og skrive bachelor blir dette for tungt. Nå skal jeg heller satse på skolen en stund.

- Men om et år, i september, da skal jeg prøve meg i classic bodybuilding. Da får jeg se om jeg liker det og om det er en livsstil jeg kan fortsette med, avslutter han.

TRENER MYE: Nordreisagutten trener mye, har et sunt kosthold og legger seg tidlig. - Men man må samtidig ha det gøy og leve. Jeg spiser hamburger og godteri av og til, men alt med måte, sier han.