Det var første gang at Nilut Cup-arrangørenes eget herrelag vant førsteplassen.

- Vi hadde et utrolig bra lag i år.  Det var en sykt god følelse  å vinne og at det er første seieren til Team Niluts herrelag - gjør det bare enda bedre, forteller laget målmann, Christoffer Jensen, fra Nordreisa.

Det var altså Vegard Båtnes Braaten og Håvard Lysvoll som sikret seieren med to mål hver, i finalen mot motstanderene FD7S.

Flere reisaværinger

Det var 21.gang at futsal-turneringen i Kautokeino ble arrangert. I årets turnering stilte rundt 18 herrelag og 10 damelag. Turneringen spiller med vanlig futsal-regler, men med en flitball.

Årets lag bestod at de profilerte reisaværingene Tor-Martin Mienna (TUIL), brødrene Thomas (Alta IF) og Vegard Båtnes Braaten (B/G), Torje Veibakken (NIL) og Christoffer Jensen (NIL).

Med seg hadde de Andreas Joki Arild fra Hammerfest og TUIL-spillerne Håvard Lysvoll og Eirik Bertheussen.

Usikker framtid

Med noen spillere fra og til, har de stilt det samme laget i Nilut Cupen de siste årene. Til tross for helgas seier, er det usikkert om de kommer til å stille neste år.

- Noen føler kanskje at det er på tide å gi seg, men vi må prøve å få til et lag neste år også, om cupen fortsatt arrangeres, sier Jensen.

Laget vant førstepremien på hele 10.000,-. Den går uavkortet til arrangørene av Nilut.

- Vi er så heldige å få delta hvert år uten egne konstander, så pengepremien gir vi med glede til klubben, avslutter Jensen.