Det hjalp skrekkelig lite at Aleksander Kvikne reduserte til 1-2 minuttet før full tid. Selv om Skjervøy forsøkte å få til en sluttspurt, hadde Tromsøs andrelag full kontroll også da.

Bestemann

De nitti 89 minuttene bød på lite underholdning for de vel 150 publikummerne på Skjervøy stadion. TIL tok føringen etter 10 minutter.

Runar Espejord scoret sikkert og utagbart for Skjervøys keeper, Theodor Nilsen. Unggutten som kom fra TUIL før sesongen, var også Skjervøys bestemann, og kunne ikke lastes for TILs to mål.

Lignet en sjanse

Etter scoringen kom Skjervøy noe mer med i kampen, men uten å skape noe som helst foran TILs mål. Det eneste som kunne ligne en sjanse for hjemmelaget var Aleksander Kviknes heading fem minutter før halvspilt kamp.

Kvikne kom for øvrig inn i det 30. minutt da spillende trener Reidar Waage måtte gi seg.

Seiersmål

I 2. omgang var det TILs om ledet an og etter 12 minutter (57 min. tot.) scoret Espejord sitt andre for dagen, det som skulle bli seiersmålet.

Kvikne fikk altså reduseringen på en lobb fra 18 meter minutter før full tid, uten at det hjalp på statistikken.

Neste helg er det bortekamp for Skjervøy, i Alta mot Bossekopp. Etter det venter Alta 2, hjemme.