Da kamplederen blåste av, hadde Skjervøy tegnet seg hele fem ganger i målprotokollen, og kunne dermed gå av banen med tre gode poeng.

To hver

Bjørnevatn bet imidlertid godt fra seg før hvilen, men det hjalp lite da nær ingenting resulterte i scoringer.

I andre enden av banen rant det derimot inn.

Svenn Johansen åpnet målkalaset etter 10 minutter får Reidar Waage la på til 2-0 etter 19.

Etter 27 minutter var Anders Nilsen der og økt på til 3-0.

Stengt

Etter pausen ga Sylvis Zilikas et visst håp til gjestene da han reduserte til 3-1 i det 47 minuttet.

Imidlertid stengte Skjervøy og keeper Andreas Mortensen effektiv bak, og de to neste målene kom fra vertene.

Svenn var frampå igjen etter 53 minutter og så fastsatte Anders Nilsen sluttresultatet til 5-1 i det 81. minuttet.