Fløya-børsen: «Virker å nærme seg formen fra fjorårssesongen.»

Slik vurderte vi Fløya-spillernes innsats i hjemmekampen mot Stabæk.

Sandra Simonsen leverte en god kamp for Fløya.  Foto: Mats Rydland

fotball

Andrea Klæbo Wie 6

Kan ikke lastes for noen av scoringene. Flere kvalifiserte redninger, som da Bjånesøy var alene gjennom i andre omgang. Et svakt utspill som hun ikke ble straffet for. Solid kamp.

Thea Karin Lovisa Selander 5

Som vanlig solid i duellspillet. En sleiv midtveis i førsteomgangen kunne blitt kostbar, men Hansen ryddet opp. Selander kan iblant være slurvete i pasningsspillet, men hadde brukbar presisjon på pasningene i denne kampen.

Martine Fredrikke Hansen 6

Hansen fortsetter å klare seg godt i sin nye rolle som midtstopper. Brøt fint foran flere ganger og plasserte seg godt. Ble vendt bort på 0–1, men det var først og fremst en god prestasjon av Stabæks spiss. Bidro til at Stabæk skapte relativt lite.

Veronika Sæthre 6

Solid i Fløya-forsvaret og hadde flere strålende taklinger. Det var gode forhold for sklitaklinger i regnet på Fløya Arena, og det er en del av spillet Sæthre behersker bedre enn de fleste. Ryddet også bra unna i lufta.

Vilde Bratland 6

Løp mye og vant mange dueller. Måtte jobbe mye defensivt mot et Stabæk-lag som angrep mye på sin venstre side. Nær ved å spille Simonsen igjennom i andre omgang, og nettopp de to stod bak det meste Fløya skapte offensivt.

Amalie Isabell Taraldsen 4

Den minst synlige på Fløyas midtbane. Slet med å involvere seg, men løftet seg litt etter hvilen. Byttet ut halvveis i andre omgang.

Emma Granlind 5

Et skummelt balltap tidlig i kampen. Løp som vanlig mye og var flink til å stresse Stabæk-spillerne.

Sandra Simonsen 6

Fløyas beste spiller, og involvert i det meste Fløya skapte offensivt. Nær scoring etter et flott nedtak og skudd i det 23. minutt. En rekke gode pasninger og la ned mange meter. Godt innlegg som Sørensen nesten nådde frem på like etter pause. Virker å nærme seg formen fra fjorårssesongen.

Eline Sofie Hestsveen 4

En blanding av uheldig og udyktig på Stabæks andre scoring. Ellers en kamp på det jevne av venstrekanten, som ble flyttet inn sentralt i bane mot etter at Dønland kom inn.

Helene Sørensen 4

Hadde en vanskelig jobb på topp, men jobbet hardt og bidro godt til at Fløya ofte lyktes bra med sitt høye press. Fikk en brukbar mulighet på volley etter pasning fra Simonsen, men traff ikke skikkelig. Nær ved å nå frem på Simonsens innlegg like etter pause.

Kamille Hofsøy Steffensen 4

Jobbet hardt uten å komme til de store mulighetene. Burde holdt løpet sitt da hun ble avvinket for offside like før pause, hadde hun gjort det hadde Hofsøy Steffensen vært alene gjennom. Byttet ut i pausen.

Regina Fiabema 4

Spilte den andre omgangen. Klarte ikke sette noe særlig preg på oppgjøret.

Sara Dønland

Spilte de siste tjuefem minuttene. Nær scoring da innlegget hennes så vidt ble hindret fra å krysse streken.

Adele Torvik

Inn de siste tre minuttene.

Sofia Margrethe Mikalesson

Inn de siste tre minuttene.