TUIL-børsen: «Løvland var tidvis i en helt egen liga på TUIL Arena»

Slik vurderer vi TUIL-spillerne etter 2–1-seieren over Eidsvold TF.

IMPONERTE: Andreas Løvland var TUILs beste spiller mot Eidsvold TF.  Foto: Daniel Lilleeng

fotball

TUIL-Eidsvold TF 2–1

TUIL i poengnød på nedre halvdel av tabellen tok imot tabellnabo Eidsvold TF til dyst på TUIL Arena i ettermiddag.

Bortelaget åpnet kampen best og scoret 1–0 etter et kanonskudd fra Ulrich Ness etter 23 minutter.

TUIL kriget seg tilbake, og skapte flere store sjanser. Utligningen kom etter 32 minutter, der Martin Albertsen la et fint innlegg i boksen, som Gabriel Andersen satte inn til 1–1.

«Dalingan» fortsatte å kjøre kampen i 2. omgang, uten at de klarte å finne veien til nettmaskene – helt til det 80. minutt. For etter en sjansebonanza uten sidestykke, banket Andreas Løvland inn 2–1 fra rundt 16 meter. Det ble også kampens siste scoring, og dermed tok TUIL alle tre poengene.

Under kan du lese vår vurdering av TUIL-spillerne (skala fra 1 til 10).

Theodor Nilsen 5

Fin redning på et Eidsvold-skudd tidlig i 2. omgang. Sjanseløs på kanonen fra Ulrich Ness til 0–1.

Martin Albertsen 6

Helhjertet løp fremover etter snaue halvtimen, og høyrebacken fulgte opp med et strålende innlegg. Fantastisk ball i bakrom etter 30 minutter, før han minutter senere var arkitekten bak 1–1-målet med nok et godt løp på høyresiden. Godkjent innsats bakover i banen også. Høyrebacken var tidvis et helt angrep alene for TUIL 1. omgang, og viser at han har tatt enorme steg denne sesongen. Forsvant litt etter pause.

Casper Øyvann 5

Midtstopperen skapte TUILs store sjanse etter fem minutter, der han fra stopperposisjon satte fart og sendte av gårde en nydelig pasning i mellomrommet. Småstygg takling etter 20 minutter. For sen opp i presset på 0-1-scoringen.

Tobias Nygård Vibe 4

Har god kontroll i forsvar i 1. omgang, uten at TUIL-kapteinen ble satt på voldsomme store prøvelser. Holdt nesten på å lage straffespark få minutter ut i 2. omgang. Pådro seg gult kort etter 54 minutter.

Andreas Arntzen 5

TUIL-poteten ble plassert på venstreback i dag, og gjorde en godkjent innsats i en uvant rolle. Prøvde seg et på langskudd etter halvtimen og timen spill, uten at Arntzen var spesielt nære mål ved noen av anledningene. Bra prestasjon etter 72 minutter, der Arntzen fintet vekk Eidsvold-forsvareren og nesten klarte å bøye ballen i lengste hjørne fra spiss vinkel.

Andreas Løvland 7

Smart bevegelse i bakrom på flikken fra Sundberg etter fem minutter. La også inn et upåklagelig innlegg. Flink på å gjøre seg spillbar i starten, men forsvant utover oppgjøret. Slo et par fine dødballer i 2. omgang. Fikk ordentlig godt treff fra 25 meter etter 67 minutter, men keeperen reddet skuddet. 10 minutter før slutt ordnet Løvland 2–1 med et fint skudd etter en retur. «Løva» gjorde tidvis som han ville på TUIL Arena.

Anders Karlsen 5

Viste flere ganger frem pasningsfoten, som satte i gang flere fine TUIL-angrep. Styrte midtbanen på en bra måte.

Peder Mæhle 4

Dekket en del rom, og gjorde en godkjent innsats i den balanserende midtbanerollen.

Mathias Sundberg 4

Strålende flikk gjennom til Andreas Løvland etter fem minutter, som førte til en stor TUIL-sjanse. Svært nære å utligne til 1–1 med et godt skudd, men keeperen var med på notene.

Gabriel Andersen 5

Viktig mann til å holde på ballen, og var ikke en enkel spiller for bortelaget å håndtere med fysikken hans. Scoret 1-1-målet med en fin, kontrollert avslutning fra fem meter. Gult kort for en stygg stempling i Eidsvolds felt i 1. omgang. Byttet ut i pausen.

Vegard Lysvoll 4

Burde sendt TUIL i føringen etter fem minutter, der spissen fikk ballen servert fra fem meter. Lysvoll fikk et dårlig treff og Eidsvold klarte å klarere vekk ballen.

Innbyttere:

Vebjørn Valle Grunnvoll 4

Byttet inn for Gabriel Andersen i pausen. Spissbamsen var et uromoment i boksen, der han opptil flere ganger var nært å stange TUIL i ledelsen. Strålende jobb i forkant av Bendiksens sjanse etter 80 minutter. Stygg takling og fortjent gult kort etter 70 minutter.

Thomas Kind Bendiksen

Byttet inn for Peder Mæhle etter 70 minutter. Fikk en gigantisk mulighet til å sende TUIL i føringen fra 10 meter, men forsøket ble på utrolig vis reddet av Eidsvold-keeperen.

Adrian Pedersen

Byttet inn for Mathias Sundberg etter 70 minutter. Preget ikke kampen i voldsom grad.

Patrik Braathen

Byttet inn for Løvland etter 85 minutter.

Bendik Mathiesen

Byttet inn for Vegard Lysvoll helt på tampen.