Thomas (31) vurderer å forlenge TUIL-karrieren

Thomas Kind Bendiksen (31) stortrives i TUIL og ser for seg flere år i Dalen.

Thomas Kind Bendiksen  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

fotball

31-åringen fikk en halvtime da TUIL snudde 0–1 til 2–1 hjemme mot Eidsvold søndag og dermed klatret opp til 7.-plass på tabellen i 2.-divisjon avdeling 1.

– En utrolig viktig seier. Vi har satt oss selv opp for en veldig spennende høst. Med noen viktige seiere og poeng i de siste kampene, er vi for alvor med å kjempe om topp syv, som har blitt den naturlige målsettingen for vår de denne sesongen, sier Thomas Kind Bendiksen til iTromsø.

– Flere resultater

Den tidligere Glasgow Rangers-, Molde- og TIL-spilleren, utelukker ikke at han blir værende i TUIL også videre etter kontrakten går ut etter årets sesong.

– Jeg synes spillergruppen er så spennende at akkurat nå er jeg topp motivert for videre spill i TUIL. Jeg utelukker ikke noe som helst, og har kun fokus på det daglige akkurat nå. Jeg er på vei tilbake i form nå, og har ikke fått det rette treningsgrunnlaget for en 31-åring. Nå sist var jeg ute med ribbeinsbrudd, så jeg er ikke fornøyd med at jeg ikke har spilt så mye jeg hadde ønsket, men er på vei tilbake og topp motivert for fortsettelsen, sier Kind Bendiksen.

Det er flere ting som appellerer for den 31 år gamle midtbanestrategen, for å forlenge karrieren i Tromsdalen.

– Vi har hatt en veldig positiv utvikling. Det har vært mye omskiftninger, men i løpet av sesongen har pilen pekt i riktig retning. Grunnspiller og prestasjonene har blitt bedre, og vi har fått flere og flere resultater ut av det den siste tiden. Jeg stortrives i Tromsdalen og har veldig trua på den langsiktige jobben som gjøres i klubben.

– På riktig vei

Nå vil Kind Bendiksen vise frem enda mer av seg selv utover i sesongen.

– Jeg har hatt en skadeplaget sesong til nå og fikk en fin halvtime i helgen. Så jeg er på riktig vei nå og håper å bidra enda mer.

Nå venter enormt tøffe kamper borte mot serieleder Fredrikstad og hjemme mot serietoer Kvik Halden, før sesongen stoppes etter halvspilt sesong (13 serierunder) og tabellen skilles ut i topp syv og bunn syv.

– Jeg liker å tenke prestasjon, ikke tabell, men med så få kamper igjen, må man kanskje tenke litt på det også nå. Jeg liker veldig god konkurransen som er i laget nå der man aldri er sikre på hvem som er i startelleveren. Nå må vi bare stå på i to tøffe kamper, og se hva det holder til, sier Kind Bendiksen.