Send inn en hilsen til mor på morsdagen!

Nå kan du sende din morsdagshilsen til Framtid i Nord.
Billedserier

I morgen er det morsdag, og i den forbindelse vil vi gjerne ha din hilsen!

Alle hilsener vil bli publisert fortløpende på framtidinord.no

Send din hilsen med bilde og tekst med kodeord FIN BILDE til 2399 (kr. 3,- pr melding). Du kan også sende din hilsen på mail til nyhet@framtidinord.no, eller som privat melding til Framtid i Nord på Facebook.

Si din mening:

Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Billedserier