Sommerferie med barn? Hit bør du reise i sommer

Januar er høytid for bestilling av sommerferier, og ferske tall fra Virke Reiseliv viser at nordmenn planlegger å bruke mer penger på ferie i 2020 enn i 2019.

Klar for voksenferie uten barn? Hit bør du reise i sommer

Januar er høytid for bestilling av sommerferier, og ferske tall fra Virke Reiseliv viser at nordmenn planlegger å bruke mer penger på ferie i 2020 enn i 2019.

Kjøpe bruktbil? Se vår sjekkliste for et trygt kjøp

Her er sju tips for å unngå trøbbel med bruktbil-kjøpet.

Lei av mørket? Vi lyser opp veien for deg

Sett på ekstralys på din Volvo for bedre å se og bli sett.

Trendspaning: Dette blir hett innen markedsføring i 2020!

Fire bransjefolk har sett inn i spåkula for å forutsi hva som blir det absolutt heiteste innen markedsføring i det nye året – her får du svaret!

Derfor er Volvo en ypperlig vinterbil

– Hvorfor Volvo passer som vinterbil? For Volvo-selger Aleksander Rørnes er svaret enkelt: – Den er sikker, sikker og sikker!

Dette kan det være lurt å sjekke når det blir vinter

Det er viktig at bilen din er sikker, når du skal legge ut på nordnorske vinterveier. Derfor kan det være smart å ta en «vintersjekk».

Fortsetter å måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og gjennomfører DGTL-undersøkelsen også i år.

Thor (52) startet karrieren med å vaske toppdeksler som 8-åring. Nå kan han kåres til Norges fremste vekstskaper.

I 1996 startet Thor Drechsler og en barndomskamerat opp bilforretning i Svolvær og på Sortland. 23 år etter omsetter Bil i Nord for 1,5 milliarder kroner.

Derfor trener Jan Ove, selv om han er sykemeldt

Selv med armen i fatle, har ikke Jan Ove latt seg stoppe. Tvert imot har han deltatt på alle 12 løpene i løpekarusellen Gampen!

Så lett får du varmen i bilen

Vinterkulda har tatt et godt grep om store deler av Nord-Norge. Hva er da bedre enn å kunne sette seg inn i en varm bil? Mobil-appen Volvo On Call hjelper deg med det meste.

Elbutikken gjør stor endring: – Kundene vil få et bedre tilbud

Torsdag 14. november går Elbutikken inn i Elon-kjeden. Det vil gi kundene mange fordeler, mener daglig leder Henry Johansen.

Fyller Storslett med nordnorske markedsvarer – perfekt for julegavehandelen!

Ved utløpet av Reisaelva har det vært markedsplass siden 1700-tallet. Når Landsbymarked nå arrangeres for åttende gang på Storslett, er det med de gode, gamle markedstradisjonene i bunn.

Her er ekstralysene til din Volvo

Den lange og mørke nordnorske vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det viktig å både se, og bli sett.

Hardt arbeid og lange dager ga resultater for Bil i Nord. Nå har de vunnet pris.

De siste årene har gjengen på verkstedet hos bilforhandleren Bil i Nord Tromsø jobbet knallhardt for å gi kundene den aller beste opplevelsen. I helgen ble arbeidet kronet med pris for beste servicemarked.

Du har hørt om smarte telefoner og tv’er – men har du hørt om smarte kjøkken?

I dag finnes det haugevis av smarte, teknologiske løsninger som kan gjøre hverdagen din enklere. For Elbutikken på Storslett er det alfa omega å holde seg oppdatert.

Med Volvo får du livstids-garanti på originale deler!

Volvo ønsker at din tilværelse med bilen skal være så trygg og bekymringsløs som mulig – derfor tilbyr de en rekke ulike garantier.

Rune (50) har hatt over 300 biler

Interessen for bil er stor blant Bil i Nords medarbeidere, og hos noen er begeistringen ekstra stor.

Kampanje på de beste vinterdekkene

Nå kan du sikre deg vinterdekket som vant NAF sin store vinterdekk-test i fjor. Til en meget gunstig pris!

Glem «Pelle» - her er det «Viggo» som gjelder!

Du har sikkert hørt om Pelle Politibil – men har du hørt om Viggo Politibil? Den restaurerte politibilen er en Volvo 245 fra 1985, og kan nå beskues hos Bil i Nord i Mo i Rana.

Derfor har dekkene dine det best på dekkhotell

Har du dårlig plass til å lagre dekkene? Da kan du sjekke inn på Bil i Nords dekkhotell. Her blir dekkene oppbevart, og du slipper å skifte dekkene selv.

Høstkampanje på disse populære bilene

Leaser en av Volvos nye 2020-modeller før utgangen av 2019, får du en meget gunstig rente!

Ser nærmere på reiseliv og turisme i Nord-Troms

Årets tema for Forskningsdagene er «Miljø», og i Nord-Troms retter de blant annet søkelyset mot hva den økte turismen gjør for og med nærmiljøet.

Martin flyttet etter kjæresten, og beholdt «samme» jobb

Høsten 2016 flyttet Ingrid Nikolaisen til Tromsø for å studere. Halvannet år senere kom kjæresten Martin Andersen etter, og fikk «samme» jobb som han hadde hjemme i Lofoten.

Disse bruktbilene er lettest å selge

Har du en forholdsvis ny Volvo, sitter du på gull i bruktbilmarkedet.

Nå får du en ny innovativ tjeneste i Volvoen din

Den nye tjenesten heter Connected Safety og er en sikkerhetsfunksjon som skal sørge for at din Volvo blir enda bedre og tryggere.

Idar selger rimelige familiebiler fullspekket med sikkerhetsutstyr

Den perfekte familiebilen skal både ha god plass, være sikker og kunne gi et gunstig økonomisk bilhold. Det koreanske bilmerket Kia har flere modeller som passer for de fleste familier.

Med denne appen kan du se favorittserien hvor og når du vil

Har du tv fra Get kan du enkelt laste ned Gets tv-app til mobil, nettbrett eller smart-tv. Med appen kan du få med deg underholdningen overalt!

Denne gjengen syklet 405 kilometer i helga

Sosiale aktiviteter på fritiden er med på å bygge et sterkere samhold. I helga deltok flere av de ansatte på Bil i Nord Tromsø på Lavkarittet, og Kristina fra Svolvær skal delta på triatlon for første gang!

Slik får du bilen ren etter ferien

Mange har brukt bilen som framkomstmiddel i ferien. Etter å ha tilbrakt mye tid i bilen i sommer, er det nå tid for å få en skinnende ren bil.

Nå blir Volvo On Call standard i alle Volvo

Volvo On Call heter mobil-appen, som gjør at du kontinuerlig kan ha kontakt med din egen Volvo.

Et viktig valg alle må ta når de skal kjøpe ny bil

Når du har valgt hvilken bil du skal kjøpe, må du også bestemme deg for utstyrspakke. Vanskelig? Dette er forskjellene på Volvo sine utstyrspakker!

Siste sjanse på fredag: Sjekk denne gunstige bilrenta

Med rabatterte priser og en svært fordelaktig rente, har du nå siste sjanse til å gjøre bilkupp på Volvos nyeste modeller.

Lasse (16) er én av flere svært viktige brikker i Bil i Nord

Ungdommene er fremtiden, og derfor er Bil i Nord opptatt av å satse på lærlinger.

Slik sikrer du barna i bilen

Etter 50 år med utvikling av barnesikkerhet i bil, er sikkerheten blitt mye bedre. Men det er fortsatt noen feller du må passe på!

Slik skaper du større engasjement på Instagram

Bli med på en 21 dager lang Instagram-utfordring og få flere og mer engasjerte følgere. Du kan også vinne en fotoworkshop med fotograf Tom Benjaminsen.

– Dette er en bil som passer for absolutt alle!

Idar Langstrand, daglig leder ved Reisa Bilsenter, anslår at de har solgt rundt 400 Kia siden 2010. Selv er han en svoren fan av det koreanske merket.

Er hjulene ute av kurs? Dette bør du sjekke før du drar på ferie.

Skjevheter i hjulstillingen kan gi både ubehagelige og farlige overraskelser.

Derfor elsker vi campingferie!

For flere av medarbeiderne hos Bil i Nord, spiller bilen en viktig rolle også i sommerplanene: Da tar de nemlig med seg familien, og reiser på campingferie.

Med prisløftet ønsker Bil i Nord å begrave myten om at merkeverkstedet er dyrere enn andre bilverksteder

Har du en bil som er fem år eller eldre? Med prisløftet er du garantert å få den samme prisen på tilsvarende service og reparasjoner, som konkurrerende verksteder tilbyr.

Slik slipper du unna sommerens kanskje aller kjedeligste jobb

Uansett om du har liten eller stor plen – å klippe gresset er både tidkrevende og kjedelig. Heldigvis finnes det en løsning som gjør at du heller kan bruke tiden din på andre ting.

Sørger for riktig håndtering av elektronisk avfall

Elbutikken AS på Storslett tilbyr hjemlevering av produkter og tar også med seg det du måtte ha av elektronisk avfall. Med en elektrisk tralle går leveringa av de større varene lettere enn aldri før.

Siv Nina fulgte drømmen og startet sin egen trafikkskole

Etter 19 år som ansatt i Statens Vegvesen startet Siv Nina Lind opp sin egen trafikkskole. Helt siden oppstarten har hun vært frelst av Volvo.

Nå skal Storslett og Sørkjosen rustes opp – og slik kan DU være med å påvirke!

I dag er Storslett sentrum og Sørkjosen preget av bygg som ligger for seg selv, i stedet for i levende og innbydende bydeler. Det vil kommunen og næringsforeninga endre på – og da trenger de din hjelp.

Dette må du tenke på når du skal kjøpe din første bil

De fleste av oss husker den første bilen man kjøpte. Men hva bør du tenke på når du skal kjøpe din første bil? Her er noen nyttige tips.

Dette må du tenke på når du vasker bilen din

17. mai er rett rundt hjørnet, og de fleste av oss ønsker en ren og skinnende bil til feiringen.

Stor jubel - dette selskapet har Nord-Norges mest fornøyde kunder

Volvo har nok en gang gått til topps på Norsk Kundebarometer. Bilmerket har dermed vunnet Kundetilfredshetsprisen for andre år på rad og har Norges mest fornøyde kunder, uansett bransje.

Nå satser denne butikken på nye produkter: – Vi må utfordre oss!

Torsdag 9. mai går Nordsjö Idé & Design i Nordreisa inn i en ny fase: nå skal de tilby både kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.

Steinsprang i frontruta? Fortvil ikke!

Snøen smelter, og på mange veier er det fortsatt mye strøsand igjen. Her får du tipsene for å unngå steinsprutskader, og hva du må gjøre hvis du får en skade i frontruta.

Laila og Steffen fikk seg en overraskelse da de sjekket inn på hotell…

Da ekteparet Laila og Steffen sjekket inn på sitt nærmeste hotell, fikk de seg en stor overraskelse.