Nå får du en ny innovativ tjeneste i Volvoen din

Den nye tjenesten heter Connected Safety og er en sikkerhetsfunksjon som skal sørge for at din Volvo blir enda bedre og tryggere.

Idar selger rimelige familiebiler fullspekket med sikkerhetsutstyr

Den perfekte familiebilen skal både ha god plass, være sikker og kunne gi et gunstig økonomisk bilhold. Det koreanske bilmerket Kia har flere modeller som passer for de fleste familier.

Med denne appen kan du se favorittserien hvor og når du vil

Har du tv fra Get kan du enkelt laste ned Gets tv-app til mobil, nettbrett eller smart-tv. Med appen kan du få med deg underholdningen overalt!

Denne gjengen syklet 405 kilometer i helga

Sosiale aktiviteter på fritiden er med på å bygge et sterkere samhold. I helga deltok flere av de ansatte på Bil i Nord Tromsø på Lavkarittet, og Kristina fra Svolvær skal delta på triatlon for første gang!

Slik får du bilen ren etter ferien

Mange har brukt bilen som framkomstmiddel i ferien. Etter å ha tilbrakt mye tid i bilen i sommer, er det nå tid for å få en skinnende ren bil.

Nå blir Volvo On Call standard i alle Volvo

Volvo On Call heter mobil-appen, som gjør at du kontinuerlig kan ha kontakt med din egen Volvo.

Et viktig valg alle må ta når de skal kjøpe ny bil

Når du har valgt hvilken bil du skal kjøpe, må du også bestemme deg for utstyrspakke. Vanskelig? Dette er forskjellene på Volvo sine utstyrspakker!

Leasingkampanje på en rekke nye Volvo-modeller til 0,49 % rente

Med rabatterte priser og en svært fordelaktig rente, kan du nå gjøre bilkupp på Volvos nyeste modeller.

Lasse (16) er én av flere svært viktige brikker i Bil i Nord

Ungdommene er fremtiden, og derfor er Bil i Nord opptatt av å satse på lærlinger.

Slik sikrer du barna i bilen

Etter 50 år med utvikling av barnesikkerhet i bil, er sikkerheten blitt mye bedre. Men det er fortsatt noen feller du må passe på!

Slik skaper du større engasjement på Instagram

Bli med på en 21 dager lang Instagram-utfordring og få flere og mer engasjerte følgere. Du kan også vinne en fotoworkshop med fotograf Tom Benjaminsen.

– Dette er en bil som passer for absolutt alle!

Idar Langstrand, daglig leder ved Reisa Bilsenter, anslår at de har solgt rundt 400 Kia siden 2010. Selv er han en svoren fan av det koreanske merket.

Er hjulene ute av kurs? Dette bør du sjekke før du drar på ferie.

Skjevheter i hjulstillingen kan gi både ubehagelige og farlige overraskelser.

Derfor elsker vi campingferie!

For flere av medarbeiderne hos Bil i Nord, spiller bilen en viktig rolle også i sommerplanene: Da tar de nemlig med seg familien, og reiser på campingferie.

Med prisløftet ønsker Bil i Nord å begrave myten om at merkeverkstedet er dyrere enn andre bilverksteder

Har du en bil som er fem år eller eldre? Med prisløftet er du garantert å få den samme prisen på tilsvarende service og reparasjoner, som konkurrerende verksteder tilbyr.

Slik slipper du unna sommerens kanskje aller kjedeligste jobb

Uansett om du har liten eller stor plen – å klippe gresset er både tidkrevende og kjedelig. Heldigvis finnes det en løsning som gjør at du heller kan bruke tiden din på andre ting.

Sørger for riktig håndtering av elektronisk avfall

Elbutikken AS på Storslett tilbyr hjemlevering av produkter og tar også med seg det du måtte ha av elektronisk avfall. Med en elektrisk tralle går leveringa av de større varene lettere enn aldri før.

Siv Nina fulgte drømmen og startet sin egen trafikkskole

Etter 19 år som ansatt i Statens Vegvesen startet Siv Nina Lind opp sin egen trafikkskole. Helt siden oppstarten har hun vært frelst av Volvo.

Nå skal Storslett og Sørkjosen rustes opp – og slik kan DU være med å påvirke!

I dag er Storslett sentrum og Sørkjosen preget av bygg som ligger for seg selv, i stedet for i levende og innbydende bydeler. Det vil kommunen og næringsforeninga endre på – og da trenger de din hjelp.

Dette må du tenke på når du skal kjøpe din første bil

De fleste av oss husker den første bilen man kjøpte. Men hva bør du tenke på når du skal kjøpe din første bil? Her er noen nyttige tips.

Dette må du tenke på når du vasker bilen din

17. mai er rett rundt hjørnet, og de fleste av oss ønsker en ren og skinnende bil til feiringen.

Stor jubel - dette selskapet har Nord-Norges mest fornøyde kunder

Volvo har nok en gang gått til topps på Norsk Kundebarometer. Bilmerket har dermed vunnet Kundetilfredshetsprisen for andre år på rad og har Norges mest fornøyde kunder, uansett bransje.

Nå satser denne butikken på nye produkter: – Vi må utfordre oss!

Torsdag 9. mai går Nordsjö Idé & Design i Nordreisa inn i en ny fase: nå skal de tilby både kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.

Steinsprang i frontruta? Fortvil ikke!

Snøen smelter, og på mange veier er det fortsatt mye strøsand igjen. Her får du tipsene for å unngå steinsprutskader, og hva du må gjøre hvis du får en skade i frontruta.

Laila og Steffen fikk seg en overraskelse da de sjekket inn på hotell…

Da ekteparet Laila og Steffen sjekket inn på sitt nærmeste hotell, fikk de seg en stor overraskelse.

Anna Svendsen (29) valgte Volvo XC40

En sporty bil til en sporty kvinne: Med varme i rattet og firehjulstrekk passer Volvo XC40 perfekt til skiløperen Anna Svendsen. 

Hver søndag gleder Sara og Martin seg til ny arbeidsuke. Er du deres nye kollega?

Sara Sumskyte (25) og Martin Reiersen (25) beskriver jobben sin i Sparebank 1 Nord-Norge som «spennende», «variert», «omfattende» og «med et unikt arbeidsmiljø».

Slik pakker du bilen til påsketuren

Påsken er like rundt hjørnet, og mange skal kjøre til hytta, eller på påskefjellet. Da er det viktig å pakke riktig, slik at bilen blir sikker både for deg og dine passasjerer.

Slik får du bilen skinnende ren

Klargjør bilen for våren – vask bort salt, asfalt og støv.

Slik blir du kvitt dugg og is på bilvinduene dine

Sliter du med dugg og is på innsiden av vinduene dine? Vi gir deg gode tips for å bli kvitt problemet.

Dette må du tenke på når du kjøper DAB+-adapter

I slutten av 2017 slo NRK og flere kommersielle landsdekkende radiokanaler av sine FM-sendere i Troms. Fremdeles sender flere lokalradioer i området på FM-nettet, men foreløpig bare frem til 2021. Derfor kan det være lurt å investere i en DAB+-adapter i bilen, slik at du har tilgang til å lytte på alle kanaler.

Vil du bo urbant og moderne, men samtidig nært naturen? Her er boligen for deg!

Mot slutten av året vil åtte splitter nye, toppmoderne leiligheter stå klar i det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Her kan du bo behagelig og trygt – livet ut.

Kjøpte ny leilighet i rekordfart: – Dette vil gi oss mer fritid!

Paret Veronika Tvedt (37) og Stig-Håvard Benonisen (37) brukte ikke lang tid på å bestemme seg, da de fikk høre om det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Det var nøyaktig hva de ønsket seg!

Ariel (18) har ikke angret et sekund på at hun valgte dette yrket

Når du hører ordet bilverksted, tenker du kanskje på løftebukker, skitne bildeler, oljesøl og mye støy. Men et bilverksted i 2019 er også mye mer enn dette.

Nå kan du prøvekjøre nye Volvo V60 Cross Country

Tidligere i høst lanserte Volvo nye V60 Cross Country. Lanseringen markerer at modellrekken til Volvo begynner å bli komplett. Nå er bilen på plass hos Bil i Nord sine avdelinger.

Kom med ditt gamle «vrak» og kjør hjem med en nesten ny Volvo V40 eller V40 Cross Country

Har du en gammel bruktbil, men går med et ønske om å oppgradere? Nå får du mulighet til å få en nesten ny Volvo V40 eller V40 Cross Country gjennom en unik byttekampanje.

Kjøpe eller lease – hva lønner seg?

8 av 10 kunder hos Bil i Nord velger å lease fremfor å kjøpe og eie bil. Men er det virkelig slik at leasing er mere gunstig enn å eie sin egen bil?

Slik styrer du temperaturen hjemme fra mobilen

Med en Beha Smartovn, er det enkelt og lettvint å spare både penger og miljøet. Via en app på telefonen kan du senke temperaturen når du drar hjemmefra og du kan øke temperaturen før du kommer hjem.

Regelendringen alle bileiere må få med seg

Før var det siste siffer på registreringsnummeret som bestemte når EU-kontrollen skulle finne sted. Nå er den regelen endret.

For første gang legges det frem en transportrapport for Nord-Troms

Selv med kun 10 prosent av befolkningen i Troms fylke, viser tall fra transportrapporten at Nord-Troms-regionen er stor innenfor flere næringsområder.

Tobarnsmor og UNN-lege Kathrine fant drømmebilen

Anestesilegen Kathrine Nergaard Aas hentet i november i fjor ut sin nye XC60 Plug-in hybrid. Det var ikke tilfeldig. Den er perfekt til familiehverdagen.

Slik ble Frank (57) 31 kilo lettere

Da Frank Johnny Johansen gikk på vekta i forbindelse med en operasjon i 2017, fikk han sjokk. Han veide 20 kilo mer enn han selv trodde.

Volvo troner på toppen

Etter å ha tilbakelagt et fantastisk 2018, kan Bil i Nord oppsummere året som var, som en stor suksess. Den nordnorske bilforhandleren er nå markedsledende flere steder i Nord-Norge.

Nå kan du kjøpe bruktbil med nybilgaranti

Den nordnorske bilforhandleren Bil i Nord har kjøpt en rekke bruktbiler fra Sverige. Ettersom bilene aldri tidligere har vært registrert i Norge, er det mulig å velge eierform – enten å kjøpe bilen eller å lease den.

Tips for å finne en finansieringsløsning tilpasset dine behov

Det lønner seg sjeldent å hoppe på det første og beste tilbudet om finansiering. Det gjelder spesielt ved bruk av kredittkort og forbrukslån. Her har vi listet opp de viktigste faktorene du må vurdere når du skal søke om lån uten sikkerhet.

Anna Svendsen går Tour de Ski: — Dette har jeg alltid hatt lyst til!

Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da Anna Svendsen fikk beskjed om at hun var tatt ut til troppen for Tour de Ski. Nå blir det romjul og nyttår i Italia, Sveits og Tyskland.

Denne tøffe og populære picupen trekker lett 3,5 tonn

Med sin Ford Ranger kan Aleksander Fjellbakk Nilsen hos Wright Maskin trekke med seg flere tonn på oppdrag.

Lei av å skrape is? Slik slipper du unna!

Cathrine kjenner «hele» Norges hemmeligheter

Cathrine Louise Finstad er kvinnen bak kunstprosjektet «Norske Hemmeligheter». Under DGTL19 skal hun dele hemmeligheter om sosiale medier med konferansedeltakerne.

Andreas har vasket 27.000 biler

Etter at han fikk sommerjobb hos Bil i Nord i 2001, har bilklargjører Andreas Fredriksen vasket og klargjort tusenvis av biler.