Ser bilen din slik ut? Få bilen ren etter ferien

Er fronten full av døde insekter og baksetet overstrødd med smuler og rester etter is? Mange har brukt bilen ekstra mye i ferien, og nå er det på tide på få den ren.

10 ting du må ha i bilen når du skal på norgesferie!

Okei da – du må kanskje ikke, men disse 10 produktene vil i alle fall gjøre bilferien både morsommere, enklere, tryggere og mer bekvem!

Denne bilforhandleren vil kjøpe bilen din uten at du kjøper ny

Merkeforhandlere ønsker tradisjonelt sett bare å kjøpe bilen din, dersom du bruker den som innbytte i en ny bil. Nå tar Bil i Nord en annen vei.

Vinekspert Toril liker ikke vinsnobberi – nå har hun laget et uformelt digitalt vinkurs for nybegynnere. Her kan du delta!

Det er lett å miste selvtilliten hvis man møter på vinsnobberi, men et møte med vinens verden kan være veldig morsomt. Toril Fagerheim i Nordavin har tatt en av verdens mest anerkjente vinutdanninger og sammen med Framtid i Nord har hun laget to digitale vinkurs som skal gjøre vinsmaking usnobbete og morsomt.

Lyser denne varsellampa? Da må du sjekke dette med én gang

Når denne lampa lyser opp i dashbordet, må du ikke vente med å ta grep.

Se 17.mai-feiringen fra Skjervøy her

For første gang siden 2. verdenskrig skal nasjonaldagen feires uten barnetog og folkefest. Det er likevel viktig å ta vare på tradisjonene, selv om årets feiring blir digital.

Thor (52): – Vi fant ut at vi skulle gi gass

Da koronakrisen traff Norge sto Bil i Nord-ledelsen foran valget om å slå av motoren eller å gi gass. De valgte det siste.

Norgesferie i år? Gjør bilen klar for sommeren!

Mange må nok utsette den planlagte sommerferien til utlandet, og heller belage seg på norgesferie i år. Skal man feriere med bil, kan det være lurt med en ordentlig bilsjekk først.

Nå kan du kjøpe bil på nett – og betale med Vipps

Bil i Nord har nå gjort det enda enklere for å deg å kjøpe bil. Nå lanserer selskapet nettbutikk, hvor du kan betale med Vipps.

Tjuvstarter påskekampanje: få 30.000 kroner for ditt gamle «vrak»

Allerede nå har Bil i Nord startet sin påskekampanje for bruktbil. Sjansen er stor for å gjøre et skikkelig kupp!

Mats (33) valgte Volvos nye elbil: – Jeg bestilte med en gang!

Fra og med 16. januar kunne norske kunder endelig legge inn bestilling på Volvos første elbil, XC40 Recharge. Da var ikke Mats Johansen (33) tung å be.

Anine Stangs debut med familien: Slik blir sydenferien herlig med baby

Note to self: 1. Oppdag at du har glemt bæreselen før du er på vei til Gardermoen, 2. Ikke la babyen sove med badebleie på.

4 steg mot et trygt kjøp av din neste bil

Drømmer du om ny bil, men vet ikke hvordan du får realisert den? Veien til målet er kortere enn du tror. Her er fire steg som hjelper deg på vei.

Tromsø-byrå er verdens nordligste HubSpot-partner

For å bli enda bedre på effektiv markedsføring, har det tromsøbaserte markedsføringsbyrået iNord nå blitt sertifisert HubSpot-partner.

Stor guide: Dette er sommerens beste hotellvalg

Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig, men én reisearrangør har gjort sitt ytterste for at du enkelt skal finne et hotell som passer perfekt for deg.

Slik velger du riktig takboks

For langrennsløper Anna Svendsen er en god takboks alfa og omega for at hun skal få med seg alt skiutstyret sitt på treninger og samlinger. Hva bør man tenke på når man skal velge takboks?

Sommerferie med barn? Hit bør du reise i sommer

Januar er høytid for bestilling av sommerferier, og ferske tall fra Virke Reiseliv viser at nordmenn planlegger å bruke mer penger på ferie i 2020 enn i 2019.

Klar for voksenferie uten barn? Hit bør du reise i sommer

Januar er høytid for bestilling av sommerferier, og ferske tall fra Virke Reiseliv viser at nordmenn planlegger å bruke mer penger på ferie i 2020 enn i 2019.

Kjøpe bruktbil? Se vår sjekkliste for et trygt kjøp

Her er sju tips for å unngå trøbbel med bruktbil-kjøpet.

Lei av mørket? Vi lyser opp veien for deg

Sett på ekstralys på din Volvo for bedre å se og bli sett.

Trendspaning: Dette blir hett innen markedsføring i 2020!

Fire bransjefolk har sett inn i spåkula for å forutsi hva som blir det absolutt heiteste innen markedsføring i det nye året – her får du svaret!

Derfor er Volvo en ypperlig vinterbil

– Hvorfor Volvo passer som vinterbil? For Volvo-selger Aleksander Rørnes er svaret enkelt: – Den er sikker, sikker og sikker!

Dette kan det være lurt å sjekke når det blir vinter

Det er viktig at bilen din er sikker, når du skal legge ut på nordnorske vinterveier. Derfor kan det være smart å ta en «vintersjekk».

Fortsetter å måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og gjennomfører DGTL-undersøkelsen også i år.

Thor (52) startet karrieren med å vaske toppdeksler som 8-åring. Nå kan han kåres til Norges fremste vekstskaper.

I 1996 startet Thor Drechsler og en barndomskamerat opp bilforretning i Svolvær og på Sortland. 23 år etter omsetter Bil i Nord for 1,5 milliarder kroner.

Derfor trener Jan Ove, selv om han er sykemeldt

Selv med armen i fatle, har ikke Jan Ove latt seg stoppe. Tvert imot har han deltatt på alle 12 løpene i løpekarusellen Gampen!

Så lett får du varmen i bilen

Vinterkulda har tatt et godt grep om store deler av Nord-Norge. Hva er da bedre enn å kunne sette seg inn i en varm bil? Mobil-appen Volvo On Call hjelper deg med det meste.

Elbutikken gjør stor endring: – Kundene vil få et bedre tilbud

Torsdag 14. november går Elbutikken inn i Elon-kjeden. Det vil gi kundene mange fordeler, mener daglig leder Henry Johansen.

Fyller Storslett med nordnorske markedsvarer – perfekt for julegavehandelen!

Ved utløpet av Reisaelva har det vært markedsplass siden 1700-tallet. Når Landsbymarked nå arrangeres for åttende gang på Storslett, er det med de gode, gamle markedstradisjonene i bunn.

Her er ekstralysene til din Volvo

Den lange og mørke nordnorske vinteren er rett rundt hjørnet. Da er det viktig å både se, og bli sett.

Hardt arbeid og lange dager ga resultater for Bil i Nord. Nå har de vunnet pris.

De siste årene har gjengen på verkstedet hos bilforhandleren Bil i Nord Tromsø jobbet knallhardt for å gi kundene den aller beste opplevelsen. I helgen ble arbeidet kronet med pris for beste servicemarked.

Du har hørt om smarte telefoner og tv’er – men har du hørt om smarte kjøkken?

I dag finnes det haugevis av smarte, teknologiske løsninger som kan gjøre hverdagen din enklere. For Elbutikken på Storslett er det alfa omega å holde seg oppdatert.

Med Volvo får du livstids-garanti på originale deler!

Volvo ønsker at din tilværelse med bilen skal være så trygg og bekymringsløs som mulig – derfor tilbyr de en rekke ulike garantier.

Rune (50) har hatt over 300 biler

Interessen for bil er stor blant Bil i Nords medarbeidere, og hos noen er begeistringen ekstra stor.

Kampanje på de beste vinterdekkene

Nå kan du sikre deg vinterdekket som vant NAF sin store vinterdekk-test i fjor. Til en meget gunstig pris!

Glem «Pelle» - her er det «Viggo» som gjelder!

Du har sikkert hørt om Pelle Politibil – men har du hørt om Viggo Politibil? Den restaurerte politibilen er en Volvo 245 fra 1985, og kan nå beskues hos Bil i Nord i Mo i Rana.

Derfor har dekkene dine det best på dekkhotell

Har du dårlig plass til å lagre dekkene? Da kan du sjekke inn på Bil i Nords dekkhotell. Her blir dekkene oppbevart, og du slipper å skifte dekkene selv.

Høstkampanje på disse populære bilene

Leaser en av Volvos nye 2020-modeller før utgangen av 2019, får du en meget gunstig rente!

Ser nærmere på reiseliv og turisme i Nord-Troms

Årets tema for Forskningsdagene er «Miljø», og i Nord-Troms retter de blant annet søkelyset mot hva den økte turismen gjør for og med nærmiljøet.

Martin flyttet etter kjæresten, og beholdt «samme» jobb

Høsten 2016 flyttet Ingrid Nikolaisen til Tromsø for å studere. Halvannet år senere kom kjæresten Martin Andersen etter, og fikk «samme» jobb som han hadde hjemme i Lofoten.

Disse bruktbilene er lettest å selge

Har du en forholdsvis ny Volvo, sitter du på gull i bruktbilmarkedet.