Anna Svendsen (29) valgte Volvo XC40

En sporty bil til en sporty kvinne: Med varme i rattet og firehjulstrekk passer Volvo XC40 perfekt til skiløperen Anna Svendsen. 

Hver søndag gleder Sara og Martin seg til ny arbeidsuke. Er du deres nye kollega?

Sara Sumskyte (25) og Martin Reiersen (25) beskriver jobben sin i Sparebank 1 Nord-Norge som «spennende», «variert», «omfattende» og «med et unikt arbeidsmiljø».

Slik pakker du bilen til påsketuren

Påsken er like rundt hjørnet, og mange skal kjøre til hytta, eller på påskefjellet. Da er det viktig å pakke riktig, slik at bilen blir sikker både for deg og dine passasjerer.

Slik får du bilen skinnende ren

Klargjør bilen for våren – vask bort salt, asfalt og støv.

Slik blir du kvitt dugg og is på bilvinduene dine

Sliter du med dugg og is på innsiden av vinduene dine? Vi gir deg gode tips for å bli kvitt problemet.

Dette må du tenke på når du kjøper DAB+-adapter

I slutten av 2017 slo NRK og flere kommersielle landsdekkende radiokanaler av sine FM-sendere i Troms. Fremdeles sender flere lokalradioer i området på FM-nettet, men foreløpig bare frem til 2021. Derfor kan det være lurt å investere i en DAB+-adapter i bilen, slik at du har tilgang til å lytte på alle kanaler.

Vil du bo urbant og moderne, men samtidig nært naturen? Her er boligen for deg!

Mot slutten av året vil åtte splitter nye, toppmoderne leiligheter stå klar i det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Her kan du bo behagelig og trygt – livet ut.

Kjøpte ny leilighet i rekordfart: – Dette vil gi oss mer fritid!

Paret Veronika Tvedt (37) og Stig-Håvard Benonisen (37) brukte ikke lang tid på å bestemme seg, da de fikk høre om det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Det var nøyaktig hva de ønsket seg!

Ariel (18) har ikke angret et sekund på at hun valgte dette yrket

Når du hører ordet bilverksted, tenker du kanskje på løftebukker, skitne bildeler, oljesøl og mye støy. Men et bilverksted i 2019 er også mye mer enn dette.

Nå kan du prøvekjøre nye Volvo V60 Cross Country

Tidligere i høst lanserte Volvo nye V60 Cross Country. Lanseringen markerer at modellrekken til Volvo begynner å bli komplett. Nå er bilen på plass hos Bil i Nord sine avdelinger.

Kom med ditt gamle «vrak» og kjør hjem med en nesten ny Volvo V40 eller V40 Cross Country

Har du en gammel bruktbil, men går med et ønske om å oppgradere? Nå får du mulighet til å få en nesten ny Volvo V40 eller V40 Cross Country gjennom en unik byttekampanje.

Kjøpe eller lease – hva lønner seg?

8 av 10 kunder hos Bil i Nord velger å lease fremfor å kjøpe og eie bil. Men er det virkelig slik at leasing er mere gunstig enn å eie sin egen bil?

Slik styrer du temperaturen hjemme fra mobilen

Med en Beha Smartovn, er det enkelt og lettvint å spare både penger og miljøet. Via en app på telefonen kan du senke temperaturen når du drar hjemmefra og du kan øke temperaturen før du kommer hjem.

Regelendringen alle bileiere må få med seg

Før var det siste siffer på registreringsnummeret som bestemte når EU-kontrollen skulle finne sted. Nå er den regelen endret.

For første gang legges det frem en transportrapport for Nord-Troms

Selv med kun 10 prosent av befolkningen i Troms fylke, viser tall fra transportrapporten at Nord-Troms-regionen er stor innenfor flere næringsområder.

Tobarnsmor og UNN-lege Kathrine fant drømmebilen

Anestesilegen Kathrine Nergaard Aas hentet i november i fjor ut sin nye XC60 Plug-in hybrid. Det var ikke tilfeldig. Den er perfekt til familiehverdagen.

Slik ble Frank (57) 31 kilo lettere

Da Frank Johnny Johansen gikk på vekta i forbindelse med en operasjon i 2017, fikk han sjokk. Han veide 20 kilo mer enn han selv trodde.

Volvo troner på toppen

Etter å ha tilbakelagt et fantastisk 2018, kan Bil i Nord oppsummere året som var, som en stor suksess. Den nordnorske bilforhandleren er nå markedsledende flere steder i Nord-Norge.

Nå kan du kjøpe bruktbil med nybilgaranti

Den nordnorske bilforhandleren Bil i Nord har kjøpt en rekke bruktbiler fra Sverige. Ettersom bilene aldri tidligere har vært registrert i Norge, er det mulig å velge eierform – enten å kjøpe bilen eller å lease den.

Tips for å finne en finansieringsløsning tilpasset dine behov

Det lønner seg sjeldent å hoppe på det første og beste tilbudet om finansiering. Det gjelder spesielt ved bruk av kredittkort og forbrukslån. Her har vi listet opp de viktigste faktorene du må vurdere når du skal søke om lån uten sikkerhet.

Anna Svendsen går Tour de Ski: — Dette har jeg alltid hatt lyst til!

Det var en drøm som gikk i oppfyllelse da Anna Svendsen fikk beskjed om at hun var tatt ut til troppen for Tour de Ski. Nå blir det romjul og nyttår i Italia, Sveits og Tyskland.

Denne tøffe og populære picupen trekker lett 3,5 tonn

Med sin Ford Ranger kan Aleksander Fjellbakk Nilsen hos Wright Maskin trekke med seg flere tonn på oppdrag.

Lei av å skrape is? Slik slipper du unna!

Cathrine kjenner «hele» Norges hemmeligheter

Cathrine Louise Finstad er kvinnen bak kunstprosjektet «Norske Hemmeligheter». Under DGTL19 skal hun dele hemmeligheter om sosiale medier med konferansedeltakerne.

Andreas har vasket 27.000 biler

Etter at han fikk sommerjobb hos Bil i Nord i 2001, har bilklargjører Andreas Fredriksen vasket og klargjort tusenvis av biler.

Skal måle pulsen på digital markedsføring

iNord ønsker å få vite mer om bruken av digital markedsføring i Nord-Norge, og har derfor lansert en fersk spørreundersøkelse på emnet.

Vil du bli bedre på mobilvideo? Nå har du sjansen!

Fotograf Tom Benjaminsen (49) er klar for å lære deg sine beste mobilvideo-triks under DGTL19.

Slik velger du den riktige hodelykta

Det er ingen grunn til å holde seg inne selv om mørketiden har satt inn. Med riktig hodelykt som lyser opp terrenget blir turen mye lettere.

Her oppdaterer du deg på det siste innen digital markedsføring

I januar arrangeres Nord-Norges største konferanse om digital markedsføring, DGTL, for tredje gang. Der kan deltakerne forvente seg matnyttige råd og haugevis av inspirasjon.

Derfor velger nordlendinger ladbar hybrid

En av fire nye biler er hybridbil, og mest populær blant disse er de ladbare. Nå lanserer Volvo ytterligere tre ladbare hybridbiler.

Slik kan du styre bilen fra mobilen

Volvo On Call heter mobil-appen, som gjør at du kontinuerlig kan ha kontakt med din egen Volvo. Her er 7 ting du kan gjøre med bilen med kun et trykk på mobilen.

Sjekk hvor raskt mekanikerne tar service på bilen

Lei av å vente på at bilen skal bli ferdig på verkstedet? Bil i Nord lanserer nå en ny måte å jobbe på som skal spare kundene for mye ventetid.

Rudi (26) kjører 100.000 kilometer i året

– Jeg har aldri opplevd bedre kjørekomfort enn i Volvo XC90, sier drosjeeier Rudi Antonsen fra Stokmarknes.

Slik velger du riktig hotell til ferien

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kult design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer riktig.

Nå kan du lease en brukt Volvo

For første gang kan du lease en brukt Volvo. Årsaken er at bilene er importert fra Sverige.

Gjør vinteren lettere for hunden

Stor Volvo-guide: Finn bilen som passer til deg

Lanseringen av Volvo V60 Cross Country for en drøy måned siden markerer at modellrekken til Volvo begynner å bli komplett. Med alt fra sedaner og stasjonsvogner til SUV-er, har Volvo biler som dekker behovene til alle og enhver.

Disse eksotiske reisemålene blir blant de mest populære i 2019

Møt tre reiseglade nordmenn som har vært der allerede.

Trening, fotball eller golf? Her er de beste tipsene for en annerledes ferie.

Det blir stadig mer populært å reise for å dyrke interesser og hobbyer, enten det er for å trene, heie på favorittlaget eller golfe. Føler du deg fristet til å gjøre det samme? Da bør du lese videre.

Nå kan du gjøre bilkupp på Volvos nyeste modeller

Kjøper du en av Volvos nye dieselmodeller før utgangen av 2018, kan du nå gjøre et kjempekupp.

Innendørsaktiviteter – unngå kulden

Ombygging eller renovering i høst? 3 gode råd

Hit skal du reise i høst

Gaveidéer til kjæresten som har alt

Eksotiske charterreisemål du bør utforske i vinter

Her er vinnerdekket i NAF sin store vinterdekk-test!

Vinterdekket Nokian Hakkapeliitta 9 er årets testvinner.

Funnet drømmebilen på nett? Slik sikrer du et trygt kjøp!

Hogne og Kjetil fant drømmebilene på nett. Takket være Bil i Nord slapp de å gjøre kjøpeprosessen selv.

Lover flere overraskelser på årets Kyläpeli

Nok en gang vises den den sterke historien om barneinnvandring på 1800-tallet som helaftens utendørsforestilling i Nordreisa.

Miniferie med familien? Her er fire storbyer nordmenn elsker.

Nordmenn elsker storbyreiser, og så mange som 47 prosent av oss foretrekker storbyreiser når vi skal på ferie. Vurderer du en miniferie med opplevelser for store og små? Da bør du lese videre!

Bli inspirert av Thor Hushovd

Padlekonkurranse, Reisadalens historie og en motiverende «okse fra Grimstad» – årets Forskningsdager i Nord-Troms spenner vidt.