Opptatt av bærekraft og miljø? Her er jobben for deg som elsker å inspirere og formidle kunnskap

Er du nyutdannet i kommunikasjon og har lyst på din første jobb? Avfallsservice i Nord-Troms er på jakt etter deg som elsker å formidle gode historier om det grønne skiftet og framtidens sirkulære økonomi gjennom sosiale medier.

Se hva som skjedde da Arne Hjeltnes snakket til bilen!

«Hei, Google – hva er kvæfjordkake?», spør Arne Hjeltnes da han satte seg inn i en Volvo med innebygd Google. Se videoen under for å se hva som skjedde da han ba Google kaste ut passasjeren!

Fra bioingeniør til brobygger

Det var litt tilfeldig at en bioingeniør fra Dalsbygda, skulle bli leder for en arbeids- og inkluderingsbedrift i Nordreisa. Toril Aamo (49) er allikevel veldig glad for at det ble sånn.

Ragnhild klatrer til topps med kvensk navn på ryggen

Energimontør-lærling Ragnhild Flåten Andreassen og kollegaene får nytt navn på ryggen nå som nettselskapet Ymber Nett bytter navn til Vissi.

– Engasjementet har jeg fra mor mi

Før han tok over Nordtro i 2009, hadde Terje Ansgar Eriksen (57) jobbet en årrekke med hjelpearbeid i utlandet. Engasjementet sporer han tilbake til mora Lydia, og en kalender fra Redd Barna.

Nordtro 40 år!

– Jeg hadde et sterkt ønske om å gjøre noe for Nord-Troms

Manndalingen Per Larsen (75) ledet Nordtro i 27 år, før han pensjonerte seg i 2012. Drivkraften var et sterkt engasjement for regionen, og et brennende ønske om å få bidra.

10 år siden Bil i Nords mest dramatiske natt

– Nå går vi ned med mann og mus, tenkte May Okkenhaug da kjempebølgen slo inn porten, og vann og steiner fosset inn i verksted, butikk og delelager.

Her er bilen som takler nordnorsk vinterføre

Trenger du en bil som duger på nordnorske vinterveier? Svaret er Volvo, sier bilselger Jon Christoffersen hos Bil i Nord.

Her er familien som elsker Volvo

For familien Stormo fra Gratangen er det ingen tvil: De setter sikkerheten i høysetet og dermed har Volvo har vunnet deres hjerter.

Høyaktuell næringskonferanse skal inspirere til vekst

Skal vi lykkes i Nord-Troms, må flere dra lasset sammen. Nå håper arrangørene bak Nord-Tromskonferansen at aktuelle tema og spennende foredragsholdere skal gi inspirasjon til vekst og utvikling i regionen.

Sjekk den unike garantien du får når du kjøper nye dekk

Visste du at du kan få garanti på de nye dekkene dine? Hvis du kjøper nye Nokian Hakka-dekk er du sikret gratis nye dekk hvis de blir skadet det første året.

Slik hjelper Bil i Nord deg å lande drømmebilen

Medarbeiderne hos Bil i Nord ønsker å være gode rådgivere, slik at du skal finne den beste bilen for deg – og lommeboka di.

Hver gang Frode vasker bilen, vinner Bodø/Glimt. På søndag må han finne fram vaskebøtta igjen.

Kommende søndag barker Nord-Norges to beste fotball-lag sammen i «Slaget om Nord-Norge». På Bil i Nord sine avdelinger i Bodø og Tromsø er medarbeiderne mer enn klare for kamp!

Familiefar Stian fant billykken med V90 Recharge

Stian Solli kjører nå sin tredje Volvo fra Bil i Nord Mo i Rana. Med Volvo V90 Recharge har han funnet alt han trenger.

Vidar kjøpte nye Ford Mustang Mach-E usett – her er førsteinntrykket!

For tre uker siden fikk Vidar Hanøy (43) og familien utlevert sin splitter nye Ford Mustang Mach-E hos Bil i Nord Tromsø. En bil de bare hadde sett bilder av.

Sjekk disse ni perlene i Nord-Norge - og her er Kristoffers favoritt

Har du planer om å oppleve Nord-Norge denne sommeren? Bil i Nords medarbeidere deler sine favoritter når du skal utforske landsdelen.

Mats (34) har kjøpt Volvos første elbil: – Den er helt suveren!

Siden januar har familiefar Mats Johansen kjørt Volvos nye elbil, Volvo XC40 Pure Electric. Han er ikke i tvil om hva han synes om det nyeste tilskuddet til Volvo-familien.

– Havet gir store sjanser for en morsom fisketur!

I motsetning til Reisaelva, der fisket er begrenset til sommeren, ligger havet som en alltid tilgjengelig, og bugnende mulighet for fiskeentusiaster.

Hvilken Volvo er du?

Skal du gjøre et vellykket bilkjøp, må du finne en bil som dekker dine behov best mulig. Du finner en Volvo-modell tilpasset de fleste behov, og dette mener Bil i Nord-selgerne er de mest typiske kjøperne:

Rolf jobber med sin store hobby: – Jeg elsker å se resultatet!

Da Rolf Tøllefsen fikk muligheten til å drive med bilpleie-hobbyen på fulltid, var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre. Nå bruker han kunnskapen sin til å skape fornøyde Bil i Nord-kunder.

Slik får du råd til «ny» bruktbil

Har du planer om å kjøpe bruktbil, men er usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? Nå gjør Bil i Nord det enda enklere for deg ved å droppe kravet om egenkapital.

5 raske fakta til deg som snart skal skifte dekk

Det er snart tid for dekkskifte, og det er viktig å se nærmere på om du er nødt til å kjøpe nye sommerdekk eller ei. Her er 5 raske fakta om dekk som kan avgjøre valget.

25 år med Bil i Nord: Tre høydepunkter, og en skikkelig nedtur

Et kvart århundre med Bil i Nord har bydd på fantastiske opplevelser, men også stor motgang. Bli med gründer Thor Drechsler ned «memory lane».

Knut (46) har gjort kometkarriere – nå er han ny toppsjef i 3net

Selv ikke en pandemi kunne stanse Knut Jørgen Larsens kometkarriere i 3net. 1. januar tok han over sjefsstolen i bredbåndselskapet.

Kvinner i bilbransjen: – Vi elsker å knuse fordommer!

Før mekaniker Ariel Moldenæs (20) fikk lærlingplass hos Bil i Nord, hadde hun fått avslag fra en annen arbeidsplass. Årsak? De ønsket ikke «kvinner på gulvet».

Det er særlig én funksjon VM-aktuelle Anna Svendsen elsker på sin Volvo

– Alle som kjenner meg vet at jeg fryser veeeldig lett på fingrene, sier hun lattermildt.

Arne Hjeltnes overrasket Iselin med bil-levering

7 tegn på at det er smart å bytte bil

Garanti og kilometerstand – dette bør du tenke på når du kjøper bruktbil

Derfor valgte Tina og John Volvos første elbil – et enkelt bilhold