Annonse fra Bil i Nord
Gå til

Slik unngår du bagasjeromkaos etter handleturen

Små finesser skal gi bilister en sikrere og enklere hverdag.

 

Et kaos av løs frukt, grønnsaker og egg rullende rundt i bagasje­rommet etter at du kommer hjem fra handleturen. Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

I sine nye modeller tilbyr Volvo løsningen som både skal øke sikkerheten og gi en enklere og mer komfortabel hverdag.


 

Fra bagasje til prosjektil

– Løse gjenstander i bagasje­rommet på en bil kan fort gi katastrofale konse­kven­ser, helt hverdagslige småting blir til rene prosjektiler fra bagasjerommet ved en nødbremsing, forteller salgssjef for Volvo hos Bil i Nord, Tom Karlsen.

Les også: Familien Stensland kjøpte nye Volvo XC60 usett

Dette har den svenske bilprodusenten aktiv gått inn for å gjøre noe med.

I de aller fleste av sine nye modeller fins en egen sikkerhetsplate for handleposene, som effektivt hindrer slike uønskede situa­sjoner.

I kombinasjon med Volvos fotaktiverte bakluke er dette en løsning som også skal gjøre hverdagen enklere og mer komfortabel for bileierne.

- Volvo lager små finesser som skal gjøre livet både enklere og tryggere, forteller salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord.  

Del av 2020-mål

– Volvo har jo siden oppstarten hatt et spesielt fokus på dette med sikkerhet. De var først ute med trepunkts sikkerhetsbelte og var sentral i utviklingen av airbag-teknologi. I dag leverer Volvo svært gode aktive og passive løsninger for førerassistanse og sikkerhet, både for de inni og de utenfor bilen. Finessen med «shopping­plata» er enda en detalj som skal bidra til at Volvo når sitt 2020-mål om null hardt skadde eller omkomne i Volvos biler, sier Karlsen.

Ønsker du å prøvekjøre en Volvo for å se om den passer til deg? Klikk her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.