Annonse fra Bil i Nord
Gå til

For denne kompakte stasjonsvogna er nordnorske forhold ingen utfordring

Da bilprodusenten lanserte modellen i 2013 var det knyttet store forventninger til den.Etter en mengde utmerkelser og priser, har den urbane familiebilen nå tatt nye teknologiske steg inn i fremtiden. 

 

Vi har filmet Volvo V40 Cross Country i området rundt vakre Henningsvær i Lofoten. Se filmen:


 

Tilpasset design

– Dette er en perfekt bil for nordnorske forhold, spesielt rettet mot kunder med litt mindre plassbehov. Den økte bakkeklaringen gjør bilen lett håndterbar, selv under tøffe vinterforhold.

– Etter ansiktsløftningen har Volvo V40 Cross Country blitt løftet inn i det nye designspråket til Volvo, og har fått en rekke fellestrekk med Volvos større modeller som nye XC90, nye XC60 og V90, forteller salgssjef for Volvo i Bil i Nord Svolvær, Viggo Henningsen.

Klikk her og se alle nyhetene i V40CC.

Volvo V40 CC utenfor Lofotkatedralen i Kabelvåg.  

Teknologiløft

Det er ingen tvil om at modellen har fått en vesentlig ansiktsløftning. Selv om bilen fortsatt er lett gjenkjennelig i forhold til den forrige versjonen, er det åpenbart at den svenske bilprodusenten har hatt et ønske om å skape en helhetlig produktlinje.

– Volvo har jo oppdatert alt fra frontlys - som nå inkluderer den ikoniske «Thors hammer» - til design av grill, sidepaneler og felgutvalg. I tillegg har modellen også blitt utstyrt med det absolutt siste av teknologi fra Volvos banebrytende utviklere, og er dermed i toppsjiktet for såkalte «premium hatchbacks», forklarer Henningsen.

Salgssjef Viggo Henningsen merker økt interesse for Volvo V40 Cross Country etter at den ble betydelig oppgradert.  

Økende interesse

Salgssjefen er overbevist om at modellen tydelig henvender seg til et vesentlig publikum i det nordnorske landskapet.

– Vi ser tydelig at interessen for V40 CC er stadig økende i alle Bil i Nords avdelinger, og Bil i Nord kjører derfor kampanje på modellen ut året. Da er det opp til publikum å kjenne sin besøkelsestid og legge turen innom oss for en titt, avslutter Henningsen.

Bil i Nord har for tiden kampanje på V40 Cross Country. Se tilbud og bestill prøvekjøring.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.