Annonse fra Bil i Nord
Gå til

Slik kan du enkelt heve og senke bilen din

Volvo tilbyr nå flere smarte detaljer som gjør hverdagen din litt lettere. Luftfjæringer er nyttig dersom du skal løfte inn noe stort og tungt inn i bilen.

 

Luftfjæringer gjør at du enkelt kan heve og senke hekken på bilen. Dette er spesielt praktisk hvis du for eksempel skal løfte inn noe stort og tungt inn i bilen. Ved et knappetrykk senkes hekken og du får lettere inn det du skal legge i bagasjerommet.

Denne funksjonen er også veldig bekvemt hvis du skal hekte på en tung tilhenger eller campingvogn bak bilen din, sier Volvoselger Aleksander Rørnes ved Bil i Nord.

Se video:Rørnes opplever også at stadig flere velger å bestille tilhengerfeste når de bestiller ny bil hos Bil i Nord. 

Vi ser at de aller fleste som kjøper litt større bil i dag velger å bestille tilhengerfeste på sin nye bil, sier Rørnes.

Les også: Slik unngår du bagasjeromkaos etter handleturen

Skjult tilhengerfeste

Rørnes er ikke i tvil om hvorfor du bør gå for tilhengerfeste på din nye bil dersom bilen kan leveres med dette.

– Alle som kjøper større biler bør bestille tilhengerfeste samtidig. Det koster bare en brøkdel i forhold til om du skal få det ettermontert, i tillegg vil andrehåndsverdien på bilen øke, anbefaler Rørnes. 

Volvo tilbyr da semielektrisk tilhengerfeste, noe som gjør at tilhengerfeste kan være skjult når det ikke er i bruk.

- Med det semielektriske tilhengerfeste ligger hengerfestet skjult i hekken på bilen. Du åpner da bare bagasjerommet og trykker på en knapp. Da slipper bilen hengerfestet, og det blir synlig. Deretter er det bare å vippe tilhengerfestet på plass i magneten, og da står det bom fast og klart til bruk. Ønsker du å skjule hengerfestet igjen, er det bare å trykke på den samme knappen.

Bil i Nord har for tiden kampanje på en rekke nye Volvo-modeller. Klikk her for å se tilbudet.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.