Reisafjord Hotell
Gå til

Skal servere ekte italiensk pizza fra ny pizzaovn

Nå kan du få autentisk hjemmelaget italiensk pizza med sprø bunn i Nordreisa.

Det er noe eget med pizza som er stekt i en ordentlig pizzaovn – sprøheten, duften og smaken.

Før jul installerte Reisafjord Hotel en italiensk pizzaovn i restauranten. Her skal de ”trylle” fram tynn, italiensk pizza med herlig sprø bunn og fantastisk smak.

– Dette er et nytt tilbud til pizzaelskere. Det er ingen andre her som har en ekte pizzaovn og som lager hjemmelaget, tynn pizza, sier hotellsjef Conny Gustavsson.

Tynn bunn, hjemmelaget tomatsaus og ost er de tre viktigste ingrediensene i den nye pizzaen som serveres ved Reisafjord hotell. Akkurat denne pizzaen har også parmaskinke og ruccola.  

Lager pizza fra bunnen

Siden ovnen ble installert har kokkene ved Reisafjord Hotell benyttet tiden godt. Pizzaovnen er testet utallige ganger, og nå er de klar til å invitere pizzaelskere.

– Pizzaen er laget fra bunnen av, både deigen og tilbehøret. Vi lager deig og egen tomatsaus. Osten er ordentlig ost, som mozarella eller parmesan, vi bruker ikke pizzaostblanding. Pizzaen blir noe lignende som Villa Paradiso i Oslo. Det blir tynn bunn med sprø kanter, sier Gustavsson.

Pizzadeigen lages fra grunnen av. Deretter kjevles den ut og legges fyll på - så er det rett i ovnen for å steke noen få minutter.  

Høy temperatur gir perfekt pizza

I steinovnen kan temperaturen bli over 300 grader – en perfekt temperatur til å lage italiensk pizza med tynn bunn.  

Siden steinovnen holder så høy temperatur, tar det bare et par minutter å steke hver pizza.

– Når det gjelder italiensk pizza, skal du ikke dynge på med alt for mye fyll. Her har vi brukt tomatsaus, parmesanost, parmaskinke og ruccola. Det holder, sier kokk Ken-Martin Simonsen ved hotellet. 

Kokk Ken-Martin Simonsen gleder seg til å lage ekte italiensk pizza til pizzaelskere i Nordreisa.  

 

Pizzatilbudet er både til hotellgjester og andre, og det er ikke nødvendig å spise i restauranten.

– Her kan du også bestille og ta pizzaen med deg hjem, hvis du ønsker. Vi byr på pizza sju dager i uka og vi planlegger også å ha enkelte pizzakvelder innimellom. Restauranten er åpen mellom klokken 15 og 21 hver dag, sier hotellsjefen.

Klikk her for å følge Reisafjord hotell på Facebook.

Voila! Etter noen få minutter i ovnen er pizzaen klar til servering.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.