Blockbuster
Gå til

Innendørsaktiviteter – unngå kulden

Det er sikkert som banken – sommeren og varmen forsvinner, og vinteren og kulden kommer. Men det betyr ikke at man ikke kan hygge seg! Her kommer noen gode tips til hvordan man kan hygge seg innendørs i vinter og unngå kulden. Det er faktisk ikke så vanskelig!

Lytt til musikk

Noe av det aller beste med vinteren er at man har en god unnskyldning til å være innendørs. Om vinteren kan man dyrke alle hobbyene og interessene man har som ikke krever at man skal være aktiv utendørs. Og hva er vel bedre enn å hygge seg med favorittmusikken sin? Mange av oss har en platesamling vi aldri får hørt nok på. Det er enklere å sette på radioen eller la Spotify få lov til å bestemme hva man skal lytte til. Men det betyr at man går glipp av hele opplevelsen og gleden ved selv å sette på en plate, og lytte til den fra start til slutt. De aller fleste platene er laget som et helt produkt og ikke som små fragmenter man hører litt på her og der. Så ta artistene på alvor, sett på en plate og lytt til platen slik det var ment – i sin helhet!

Se en film

Vinteren er det aller beste tidspunktet å se en god film på. Og hvis dere er to så er det ingenting som å se en romantisk film sammen. Og kanskje en film med noen erotiske undertoner som for eksempel Fifty Shades Darker stream? Det finnes vel ingen bedre måter å stenge kulden ute enn ved å gjøre det litt hett innendørs!

Lær et nytt språk

Vi går alle rundt og drømmer om å snakke flere språk flytende. De aller fleste av oss kan snakke engelsk helt greit, og til nød tysk. Vinteren er årstiden man endelig kan få gjort alle de små tingene man alltid har tenkt man skulle, men som man aldri fikk tid til. Nå er det ingen unnskyldninger. Gresset skal ikke klippes, og huset skal heller ikke males. Faktisk er det nesten ingenting du kan gjøre, annet enn å være inne i varmen og lære deg et nytt språk. Hva med noen frekke franske gloser? Eller spennende spansk? Eller kinesisk? Alle språkene i hele verden er tilgjengelig hvis du bare viser interesse.

Spis god mat

Mat smaker best når det har blitt tilberedt omhyggelig. Og om vinteren har man tid til å la hjemmet bli fylt med fantastiske dufter og varm og langtidstilberedt mat – slow food. Unn deg selv og en du er glad i en god hjemmelaget middag nå i vinter!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.