Bil i Nord
Gå til

Volvo-selger Aleksander Rørnes viser fram to av de mest populære stasjonsvognene i Volvos modellrekke - V60 og V90. 

Nå kan du gjøre bilkupp på Volvos nyeste modeller

Kjøper du en av Volvos nye dieselmodeller før utgangen av 2018, kan du nå gjøre et kjempekupp.

Bil i Nord tilbyr nå en rekke Volvo-modeller til 0,99 prosent rente*.

– Kampanjen gjelder for bestilling av nye 2019-modeller, og tilbys både for kjøp og leasing. Det er allerede rabatterte priser på bilene, og i tillegg får man en meget gunstig rente på 0,99 prosent. Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen årets utgang, sier Volvo-selger Aleksander Rørnes hos Bil i Nord.

Normal rente for bilfinansiering ligger på 3-4 prosent. I kampanjen tilbys kundene en rente på 0,99 prosent de første tre årene.

– En meget gunstig rente, forteller Rørnes. 

Les også: Sjekk inn dekkene på dekkhotell - kun 795 kroner per sesong

MODELLER: V60 og V90 er blant modellene som er med i kampanjen. 

Populære modeller

XC90, XC60, V90CC, V90, V60 og V60CC er Volvo-modellene som er med i dieselkampanjen til Bil i Nord.

– Dette er store romslige biler, og mange av de populære bilene vi selger mye av fra før, forteller Rørnes.

V60CC er Volvos siste modell, som ble lansert tidligere i høst.

Bilene er utstyrsmessig klar for bruk.

Tar man utgangspunkt i XC60 får man med R-design, metallic lakk, teknikkpakke, mørke vinduer og vinterhjul med i pakkeprisen.

Les også: VolvoXC60 er kåret til Årets bil i verden

V90: Aleksander Rørnes viser fram V90. En av de mest populære stasjonsvognene i Volvos modellrekke. 

Gir handlefrihet

Finansieringstilbudet med den svært fordelaktige renta gjelder ved bestilling av nye 2019-modeller så langt lageret rekker. I eksemplet som Rørnes legger fram har han tatt utgangspunkt i en Volvo XC60 D5 til drøye 852.200 kroner.

– Med tilbudsrenta vil man i løpet av nedbetalingstiden ha en total besparelse på i overkant av 38.000 kroner. Dette inne­bærer en betydelig handle­frihet for den som kjøper ny bil med dette tilbudet, sier selgeren.

– Hvis man i tillegg ser på selve beløpet på bilen som er rabattert med 42.000 kroner, kan man spare 80.000 kroner, forteller Rørnes videre.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Krav til egenkapital

I kampanjen stilles det krav til egenkapital.

– For denne kampanjen stilles det krav til 10 prosent i egenkapital ved leasing, og 35 prosent i egenkapital på lån. I tillegg er det krav om at man selvsagt er kredittverdig, og har fast inntekt, sier Rørnes.

Klikk her for å se utvalget av Volvo-modeller i kampanjen.

*Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31.12 2018, 10 prosent egenkapital og finansiert gjennom Volvo Car Finance. Kjørelengde 15 000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder ved bestilling av ny 2019-modell så langt lageret rekker.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.