Bil i Nord
Gå til

Stor Volvo-guide: Finn bilen som passer til deg

Lanseringen av Volvo V60 Cross Country for en drøy måned siden markerer at modellrekken til Volvo begynner å bli komplett. Med alt fra sedaner og stasjonsvogner til SUV-er, har Volvo biler som dekker behovene til alle og enhver.

Volvo V60 Cross Country

– Bilen som ble lansert i slutten av september er en sporty og tøff stasjonsvogn. V60 Cross Country har utseende med seg, sier Rune Liland, salgssjef ved Bil i Nord Leknes. Det er en flott stasjonsvogn med høy bakkeklaring som skiller seg ut i mengden. Denne bilen er mer enn en familiebil, den må rett og slett oppleves, sier Liland. Volvo V60 Cross Country er tilgjengelig hos Bil i Nord fra årsskiftet.

Les også: Nå kan du gjøre kupp på Volvos nyeste modeller 

V60 er en prisgunstig stasjonsvogn og familiebil.  

Volvo V60

– Volvo V60 er en kompakt stasjonsvogn for en sporty kjørestil, sier Daniel Marhaug, salgssjef ved Bil i Nord Harstad. Har du behov for mye plass og ønsker en bil med en engasjerende kjøreopplevelse, er V60 et godt valg for deg og din familie.

– Volvo V60 er en prisgunstig bil som også kan leveres som hybrid, sier Marhaug.

V90 er en stasjonsvogn som passer for familier og aktive mennesker.  

Volvo V90

– Nye Volvo V90 er en videreføring av den klassiske stasjonsvognen til Volvo. Den er tidsriktig, elegant og har intuitiv teknologi. Dette er en stor stasjonsvogn som passer for familier og aktive mennesker, som har behov for god plass i baksete til unger og barnestoler, sier forteller Viggo Henningsen, salgssjef ved Bil i Nord Svolvær.

Les også: Lån ut bilen uten bekymringer 

Volvo V90 Cross Country

– Denne bilen er en røffere utgave av nye Volvo V90 og med et robust utseende skiller den seg ut i mengden. V90 Cross Country passer godt til en sporty og aktiv familie, som har et høyt fokus på sikkerhet for familie og barn, forteller Rune Liland. Høy bakkeklaring gjør at bilen egner seg godt i ulendt terreng og på vei til hytta. V90 Cross Country har god tilhengervekt og egner seg godt til å dra campingvogner, sier Liland.

Volvo S60

– Nye Volvo S60 er en bil for deg som er skikkelig glad i å kjøre bil. I følge Volvo er dette sedanen som gir kjøreglede en ny betydning. Nye S60 er en mer kompakt bil enn S90, sier Viggo Henningsen. Den er mindre enn S90, men utstråler mye av det samme og har en sportslig look, sier Henningsen. Bilen er tilgjengelig hos Bil i Nord fra april 2019 og kan forhåndsbestilles.

Volvo S90

– En eksklusiv sedan på skandinavisk vis, er det som betegner Volvo S90. Brukervennlig teknologi og kompromissløs ytelse gjør S90 til en enestående bilopplevelse. Bilen passer best til deg som ikke har et stort behov for mye plass, men vil ha en kul bil som oser sportslighet, forteller Viggo Henningsen.

Les også: Øyvind fra Nord-Norge har vært med å utvikle de nye Volvo-bilene

Volvo XC40

– Bilen som vant utmerkelsen “Europe Car of the Year” i 2018 er designet for en urban livsstil. Det er en sporty og kompakt SUV med høy bakkeklaring. XC40 er en nytenkende bil over hele linja, sier Rune Liland og sikter til at bilen har alt fra oppfinnsomme løsninger, smart teknologi og ikke minst utseende. Bilen passer best for små familier som liker en tøff bil, med røft og urbant utseende, sier Liland.

Volvo XC60

– Volvo XC60 ble i 2018 kåret til “World Car of the Year” og omtales som fremtiden innenfor sikkerhet. En sportslig profil kombinert med den aller nyeste teknologien, gjør XC60 til en bil med sterk identitet. Dette er en av våre volumselgere og den passer godt for familier som har behov for stor plass, sier Daniel Marhaug.

Volvo XC90 er en SUV med plass til opp til syv voksne personer. Innvendig finner du en stilren kupé kombinert med intuitiv og brukervennlig teknologi. Kraftige, stillegående og effektive motorer sørger for jevn og behagelig fremdrift. 

Bil i Nord har for tiden kampanje på en rekke Volvo-modeller. Klikk her for å se utvalget.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.