Bil i Nord
Gå til

Bruktbilselger Rune Gabrielsen hos Bil i Nord har flere nyere Volvo Selektbiler tilgjengelig.  

Nå kan du lease en brukt Volvo

For første gang kan du lease en brukt Volvo. Årsaken er at bilene er importert fra Sverige.

Den nordnorske bilforhandleren Bil i Nord har kjøpt en rekke bruktbiler fra Sverige. Ettersom bilene aldri tidligere har vært registrert i Norge, er det mulig å velge eierform – enten å kjøpe bilen eller å lease den.

Dette er relativt nye bruktbiler vi har importert fra Sverige. Når vi nå førstegangs-registrerer bilene i Norge, vil man kunne lease bilene, forteller bruktbilsjef Brynjar Yttregaard hos Bil i Nord.

Les også: Med Volvos rød nøkkel kan du låne ut bilen uten bekymringer

Nøye utvalgte bruktbiler

Disse bruktbilene omfattes av Volvo Selekt-programmet, som betyr at alle bilene har gått igjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende.

Dette er de beste bruktbilene som finnes, og ved reparasjon er det kun brukt Volvo originaldeler, slik at Volvo-en forblir 100 prosent ren Volvo.

– Volvo velger kun de beste bruktbilene. Bilene blir gjort så godt som nye gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll. Deretter blir bilene gjort enda bedre gjennom en oppdatering av nyeste tilgengelig programvare, sier Yttregaard.

Les også: Stor Volvo-guide: Finn bilen som passer for deg

Volvo Selekt-programmet gir garanti med samme innhold som en nybilgaranti.  

Med Volvo Selekt garanti har man samme innhold som en nybilgaranti. Dekningen kan være opptil 7 år, minimum 24 måneder/ 24.000 km. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt-bilen har optimal funksjonalitet.

– Garantien gir forbrukerne dekning over hele Europa, noe som gir en ekstra trygghet for de fleste, forteller Yttregaard videre.

Gjelder 2018-modeller

Volvo Selekt er premium bruktbiler. Volvo sitt eget krav er at bilene ikke skal være mer enn 5 år gamle, og skal ikke være kjørt mer enn 120.000 km.

­Bil i Nord kjører nå en kampanje på disse nyere premium bruktbilene.

– Denne kampanjen gjelder for 2017- og 2018-modeller, som har ulik kilometerstand. Alt fra 1.000 kilometer til 45.000 kilometer, forteller Yttregaard videre.

Følgende modeller er tilgjengelig i Bil i Nord sin kampanje: Volvo V60 D5 hybrid, Volvo V90 D5 AWD, Volvo V40CC D3, Volvo XC90 D5 AWD, Volvo S90 D4 AWD og Volvo S90 T8 AWD.

Gunstig leasingtilbud

De siste årene har privatleasing av bil blitt stadig mer populært, ifølge en rapport fra Forbrukerrådet.

I 2017 ble det inngått mer enn 34.000 privatleasing-kontrakter, en økning på hele 36 prosent sammenlignet med 2016. Det meste tyder på at denne trenden vil fortsette, og at stadig flere forbrukere vil velge privatleasing fremfor det mer tradisjonelle bilkjøpet.

– Leasing av bil er populært. Stadig flere velger å lease både brukt og nybil nå, enn tidligere. Det at vi nå kjører en kampanje med biler som har vært igjennom Volvo Selekt-programmet, samt at man får en gunstig rente er absolutt et godt tilbud, forteller Yttregaard.

Klikk her for å se kampanjen på Volvo Selekt-biler.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

*Rentebetingelsen gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31.12 2018. Kjørelengde 15.000 km pr år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frakt-, levering. Administrasjonskostnader tilkommer. Tilbudet gjelder 2018-modeller så langt lageret rekker.

På jakt etter bruktbil? Bil i Nord har til enhver tid over 300 bruktbiler tilgjengelig. Klikk her for å sjekke utvalget. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.