Bil i Nord
Gå til

Når to mekanikere arbeider sammen går verkstedjobben langt mer effektivt. Hvert team har sin egen rigg med luft og strøm, og de har en støttefunksjon når det er stort trøkk. 

Sjekk hvor raskt mekanikerne tar service på bilen

Lei av å vente på at bilen skal bli ferdig på verkstedet? Bil i Nord lanserer nå en ny måte å jobbe på som skal spare kundene for mye ventetid.

Bilforhandleren Bil i Nord tar nå på alvor hvor dyrebar tiden er for kundene. På verkstedet i Tromsø og i Svolvær jobber nå to og to bilmekanikere sammen, på den måten reduseres ventetiden til kunden kraftig.

– Vi ønsker å spare kundene for mye ventetid. 80 prosent av standardjobbene varer under én time. I noen tilfeller vil kunden knapt rekke å drikke opp kaffen, før bilen er ferdig, sier verkstedcoach Steffen Jakobsen.

Se video når personlig servicetekniker Laila Ingelin Jakobsen og Anders Rydningen tar mellomservice på en Volvo.


 

Direkte kontakt med kunden

Dette nye verksted-konseptet heter Volvo Personlig Service (VPS), og innføres nå fortløpende hos alle Bil i Nords avdelinger.

– Nå folk kjøper bil blir de tildelt en fast kontaktperson som er personlig servicetekniker. Da slipper kunden å gå via et kundemottak for å få bilen inn på verksted, og det blir lettere å unngå misforståelser når vi er i direkte kontakt med kunden. Hver servicetekniker har mellom 300 og 500 kunder hver, sier Jakobsen.

Les også: For ekteparet Steffen og Laila er det helt naturlig å dele arbeidsplass.

Personlig servicetekniker Laila Ingelin Jakobsen synes den nye måten å jobbe på, øker kunnskapen blant mekanikerne.  

Bedre kvalitet

Når to og to mekanikere jobber sammen, øker også kvaliteten.

– Vi rullerer på hvem vi jobber sammen med, og vi lærer av hverandre. Noen er god på noe, og gjennom dette spres kunnskapen til alle. Vi blir i stand til å gjøre en bedre jobb, sier personlig servicetekniker Laila Ingelin Jakobsen.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilkonsern, og har forhandlere og verksted i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Leknes, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen.

Les også: Elsker du å skru på bil? Bil i Nord har flere ledige stillinger som bilmekaniker.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.