Sandøy Bygg AS
Gå til

FORNØYDE KJØPERE: Veronika Tvedt og Stig-Håvard Benonisen har kjøpt drømmeleiligheten i det nye Hansvoll-feltet på Storslett. De gleder seg til å flytte inn på senhøsten. 

Kjøpte ny leilighet i rekordfart: – Dette vil gi oss mer fritid!

Paret Veronika Tvedt (37) og Stig-Håvard Benonisen (37) brukte ikke lang tid på å bestemme seg, da de fikk høre om det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Det var nøyaktig hva de ønsket seg!

Paret, og deres to barn på femten og ni år, har de siste årene bodd i en enebolig i Oksfjordhamn. Den har de trivdes i, men for en stund tilbake begynte behovet for en mer sentrumsnær bolig å melde seg.

– Det tar jo 25 minutter å kjøre fra Oksfjordhamn til Storslett, og vi har hatt lyst til å flytte nærmere sentrum, forteller Veronika, som jobber på Storslett.

Ettersom paret har gjort en stor renovasjonsjobb på sin nåværende bolig, fristet det lite å flytte til et nytt renovasjonsobjekt.

– Så hørte vi om Hansvoll gjennom bekjente, og bestemte oss for å gå på informasjonsmøtet som Sandøy Bygg AS arrangerte. Det er ikke så ofte det bygges nye leilighetskomplekser på Storslett, så dette var en unik mulighet.

Nye, moderne leiligheter

Sandøy Bygg AS er nå i gang med byggetrinn 1 i det nye Hansvoll-feltet, som skal bestå av åtte attraktive leiligheter ved bredden av Reisaelva. Prosjektet vil totalt bestå av 32 moderne leiligheter med garasje, fordelt over tre byggetrinn.

BEHAGELIG: De nye leilighetene skal bli trygge og behagelige hjem, som krever lite vedlikehold.  

 

Leilighetene bygges i høy standard, som gir lite krav til vedlikehold. Det blir rommelig uteplass, asfaltert og opplyst vei, lekeplass, parkering og sti ned til elva. Alt i alt skal Hansvoll bli et godt sted å bo – både for gammel og ung!

– Alt vi trenger

Informasjonsmøtet ble avholdt 8. juni i fjor, og det skulle ikke mer til for å overbevise Veronika og Stig-Håvard: De hadde funnet drømmeleiligheten og sitt nye hjem.

­– Leiligheta har alt vi trenger: tre soverom, garasje, sentrumsnærhet, utsikt. I tillegg ser den veldig bra ut, og den holder høy standard. Og ikke minst: den leveres «nøkkelferdig», sier paret.

De setter pris på at Hansvoll-feltet ligger sentrumsnært, men samtidig litt «landlig» til ved Reisaelva.

UTSIKT: Veronika og Stig-Håvard synes utsikt er viktig, og de er veldig fornøyde med utsikten over Reisaelva, som de får fra sitt nye hjem. 

 

– Vi er jo bortskjemte når det kommer til utsikt her i Oksfjordhamn, så det var viktig for oss også i vårt nye hjem. På Hansvoll får vi utsikt over elva, fjorden og fjellene, og det føles ikke som et tradisjonelt boligfelt, mener paret.

Skreddersydd

Ved at de hoppet på leilighetsprosjektet såpass tidlig, har de fått være med å skreddersy sin egen drømmeleilighet.

MODERNE: De nye leilighetene i Hansvoll-feltet blir moderne og stilrene, og jo tidligere kjøperne kommer inn i prosessen, jo mer kan de bestemme selv! 

– Vi har selv fått bestemme både kjøkken og bad – både innredningen, og hva vi vil ha på vegger og gulv. Dessuten får vi bestemme det elektriske – for eksempel at vi ønsker spotter i taket, samt fargene i leiligheten, forteller de.

Mer fritid

Men kanskje best av alt: å flytte til Hansvoll vil gi familien mye mer fritid.

– Vi har bodd i en enebolig, og når vi flytter til leilighet blir det mye mindre å ta vare på. Vi ser fram til å slippe vedlikeholdet – og det er jo noe Sandøy Bygg AS har fokusert på i dette prosjektet. De har valgt materialer som skal holde lenge. Dessuten slipper vi daglige gjøremål, som for eksempel snømåking! På Hansvoll vil det brøytes helt fram til døra, forteller de.

­– Vi må kanskje koste litt av trappa, men det skal vi klare, ler Veronika.

FRITID: Med en ny, sentrumsnær leilighet ser Veronika og Stig-Håvard fram til å få mer fritid. For eksempel vil Veronika slippe å kjøre 25 minutter til og fra jobb. 

 

Familien kommer til å spare mye reisetid på å flytte til Storslett, og både de og barna får langt større muligheter til å delta på arrangementer og aktiviteter på ettermiddagene – uten at man er avhengig av å kjøre lang vei.

– Vi får flere valgmuligheter, og det vil bli lettere. Å flytte til Hansvoll vil gi oss mer fritid som vi håper vi kan bruke sammen i familien, sier paret.

En leilighet å bli gammel i

Leiligheten som familien har kjøpt ligger på bakkeplan, har uteområde og garasje nært inngangen. Paret ser for seg at dette er en bolig de kan bli gamle i.

– Man blir jo ikke yngre, og det er greit å tenke på framtiden når man kjøper ny bolig. Her har vi alt på ett plan, og det kommer til å gjøre hverdagen lettere når vi blir eldre, mener de.

Nå gleder de seg til innflytning, som etter planen skal skje i fjerde kvartal av 2019.

– Vi opplever at vi har hatt et veldig godt samarbeid med Sandøy Bygg AS, og håper flere gjør som oss og kjøper leilighet på Hansvoll.

Les mer her!

TIL Å BLI GAMMEL I: I denne nye leiligheta ser Veronika og Stig-Håvard for seg at de kan bo resten av livet.  

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.