Sandøy Bygg AS
Gå til

NYTT: Sandøy Bygg AS, her ved Nils Halvard Sandøy, skal totalt bygge 32 moderne leiligheter i sentrum av Storslett.  

Vil du bo urbant og moderne, men samtidig nært naturen? Her er boligen for deg!

Mot slutten av året vil åtte splitter nye, toppmoderne leiligheter stå klar i det nye Hansvoll-feltet på Storslett. Her kan du bo behagelig og trygt – livet ut.

På bredden av Reisaelva, midt i Storslett sentrum, er arbeidet med det nye Hansvoll-feltet i full gang. Her skal Sandøy Bygg AS totalt oppføre 32 moderne og behagelige leiligheter, fordelt på tre byggetrinn. Det vil bli leiligheter med både ett, to og tre soverom.

– Vår visjon for Hansvoll-feltet er trygghet, trivsel og tru på framtida, forteller Nils Halvard Sandøy og Hanne Sandøy i Sandøy Bygg AS.

ET GODT STED Å BO: Hansvoll-feltet skal bli et godt sted å bo, både for gamle og unge. 

– Hansvoll skal være et trygt og godt sted å bo, der både unge og gamle skal kunne trives – og gjerne bo der all sin tid, dersom de ønsker det, utdyper de.

Innflytningsklare til høsten

I det første byggetrinnet oppføres det to leilighetsbygg, med totalt åtte stilrene leiligheter. De skal stå ferdige på seinhøsten, og halvparten av leilighetene er allerede solgt.

– Det vil bli en egen lekeplass for ungene i feltet, og man er nært sentrum og alle tjenestene som finnes der. I tillegg er man nært naturen. Beliggenheten gjør at man får både i pose og sekk, mener Hanne.

– På Hansvoll får man fine solforhold, og nydelig utsikt mot elva, fjellene og fjorden: man kan faktisk sitte og se på laksen gå opp Reisaelva!

Kvalitet

Sandøy Bygg AS har lagt mye tanke og jobb i å planlegge og skape leiligheter som skal vare. Det har de gjort ved å velge gode og varige materialer.

– For eksempel vil leilighetsbyggene få vedlikeholdsfri, ferdigimpregnert, kledning i tre. Den samme kledningen får terrassene. Det blir også glassrekkverk på balkongene i andre etasje. Dessuten får leilighetene vedlikeholdsfrie vinduer med aluminiumskledning, forteller Nils Halvard.

KVALITET: Sandøy Bygg AS har valgt ut gode og varige materialer til leilighetene. 

De vestvendte vinduene på fasaden vil i tillegg ha solbeskyttende glass, slik at man unngår at leiligheten blir ubehagelig varm på solrike dager. Når dagene er kalde, kan man fyre i peisovnen i stua.

– Leilighetene vil preges av åpne flater, godt med dagslys og reine linjer. De er moderne, men tidløse, mener Hanne.

­– Og alt av utforming og materialer er bestemt ut fra at dette skal være et livsvarig boområde, av høy kvalitet, som skal skape trivsel. Er man for eksempel småbarnsforeldre, så skal man heller kunne bruke tiden sin med ungene i naturen, enn å stå på en stige og male husvegg!

– Kom tidlig inn i prosjektet

Sandøy Bygg AS ser for seg salgsstart av byggetrinn 2 i løpet av våren/sommeren. Det vil være et nytt leilighetsbygg, med seks leiligheter. Disse leilighetene blir noe mindre, enklere og rimeligere enn de som bygges på elvekanten.

– Det skal etter planen stå klar til innflytting høsten 2020, og det er viktig å huske at jo tidligere man kommer inn i prosjektet, jo flere valg kan man ta selv. Da har man mulighet til å skreddersy drømmeleiligheta si, minner Nils Halvard og Hanne Sandøy om.

EGNE VALG: Kommer man inn tidlig i prosjektet kan man gjøre mange egne valg for leiligheten sin.  

Åpen visning

Bedriften fyller i år 10 år, og har gradvis bygd seg opp til å kunne fullføre et slikt prosjekt. Sandøy Bygg AS er stolte av å stå for byggeprosessen selv, med egne fagfolk.

– Dersom folk har spørsmål om Hansvoll, eller er interessert i enten leilighetene vi bygger nå, eller noen av de som kommer, er det bare å ta kontakt. Vi kan også avtale private visninger på området, sier Nils Halvard.

– Lørdag 6. april har vi dessuten åpen visning av leilighetene, så langt som vi da har kommet. Vi ønsker nysgjerrige og interesserte velkommen fra kl. 12.00 – 15.00. Det blir artig å vise fram prosjektet, og vi håper folk vil like det de ser.

– Kom og ta formiddagskaffen på elvekanten på Hansvoll, vi steiker vafler, og lover god utsikt hvis været er med oss!

Les mer her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.