SpareBank 1 Nord-Norge
Gå til

SØKER NY KOLLEGA: Kanskje nettopp DU er Martin og Saras nye kollega i SpareBank 1 Nord-Norge i Nord-Troms? 

Hver søndag gleder Sara og Martin seg til ny arbeidsuke. Er du deres nye kollega?

Sara Sumskyte (25) og Martin Reiersen (25) beskriver jobben sin i Sparebank 1 Nord-Norge som «spennende», «variert», «omfattende» og «med et unikt arbeidsmiljø».

SpareBank 1 Nord-Norge (SNN) leter nå etter en initiativrik og fleksibel finansiell rådgiver på personmarked, til Finanssenter Nord-Troms. De har kontorer på Storslett, på Skjervøy og på Lyngseidet, og det legges opp til at man skal kunne jobbe ved alle tre kontorene.

ØNSKER VELKOMMEN: Hege Olaussen er banksjef i SpareBank 1 Nord-Norge i Nord-Troms, og ønsker en ny ansatt hjertelig velkommen.  

 

– Vi søker et positivt menneske som enten er fra Nord-Troms, eller har lyst til å bo her! Vi ønsker en engasjert person som er glad i mennesker, som er uredd og god på digitale løsninger, og som i tillegg har hjerte for Nord-Norge! Det er viktig for oss, sier Hege Olaussen, banksjef for SpareBank 1 Nord-Norge i Nord-Troms.

Mer enn «bare» kontorjobb

Hun trekker særlig fram bredden i hverdagen, som et pluss med den utlyste stillingen. Som finansiell rådgiver i Nord-Troms blir man slett ikke «bare» sittende på et kontor – slik mange kanskje tror:

– Nei, denne stillingen innebærer langt mer enn å sitte foran skjermen! Vi er et stort konsern, og hos oss er det viktig å møte kundene våre. Ansatte i SNN får muligheten til å delta på mye forskjellig. Kundemøter og økonomisk rådgivning er naturligvis det viktigste, men man vil også være ute og representere banken på ulike arrangement, det være seg alt fra Mini Arctic Race, sparkekonkurranse Arctic Open eller kaffepatrulje på fotballturneringer, forteller Olaussen.

– I tillegg er vi ute på ungdomsskoler for å drive karriereveiledning og på videregående skoler for å holde foredrag om personlig økonomi.

MER ENN SKJERM: En del arbeid foregår fra kontorpulten, men jobben i SpareBank 1 Nord-Norge innebærer langt mer enn som så. Fra venstre: finansiell rådgiver Sara Sumskyte, finansiell rådgiver Martin Reiersen og banksjef Hege Olaussen. 

 

– Spennende og variert

Sara Sumskyte (25) og Martin Reiersen (25) jobber begge som finansielle rådgivere hos SNN i Nord-Troms. De har vært i stillingen i rundt ett år, og kan bekrefte Heges beskrivelse:

TRIVES: Både Sara og Martin er relativt nye i jobben, og gleder seg daglig til å gå på jobb. 

 

– Selvsagt jobber vi en del på data, men dagene er langt mer varierte enn som så. Vi treffer hele tiden mennesker som står foran store valg i livet – det kan være unge mennesker som skal kjøpe sin første bolig eller sin første bil, det kan være mennesker som skal flytte sammen, som skal flytte fra hverandre… Dette er både en spennende og variert arbeidsplass, og vi lærer mye, mener Martin.

– Fantastisk arbeidsmiljø

Per i dag jobber 16 personer for SNN i Nord-Troms innenfor person- og bedriftsmarkedet.

– Vi har et fantastisk arbeidsmiljø, med mye humor. Det er sånn at man gleder seg til å gå på jobb. De ansatte er mellom 25 og 64 år, alle utveksler kunnskap og erfaringer – og alle er veldig mottakelig for det. Vi har nylig gått over til åpent landskap, og det har gjort arbeidsmiljøet enda bedre, og har ført til at det er mer åpent for å samarbeide, sier Sara.

ERFARING: Sara og Martin synes det er både praktisk og trygt å ha kollegaer med opp til 45 års erfaring, som gjerne hjelper og bidrar.  

 

– Dessuten er det jo veldig trygt for oss som er ferske, å ha kollegaer med 45 års erfaring!

Ønsker unge mennesker velkommen

Både Martin og Sara ville «hjem» til Nord-Troms etter studiene, og opplevde å bli tatt imot med åpne armer av både SNN og lokalsamfunnet.

– Jeg får ofte tilbakemelding fra kunder om at de er glade for at det kommer unge mennesker til Nord-Troms, forteller Sara.

– Og når man jobber i SNN føler man på at man er med på å utvikle samfunnet, og gjøre det bedre.

Fritidsmuligheter

Nord-Troms har definitivt mye å tilby de som kommer til. Banksjef Hege Olaussen skryter av området og fritidsmulighetene:

– Det er godt å bo i Nord-Troms, og man har det man trenger her. Er man interessert i friluftsliv, finnes det knapt et bedre sted, og dessuten finnes det barnehageplasser, gode skoler og et godt foreningsliv. Man kan være med på alt mulig av idretter, dersom man har lyst til det, sier hun.

FRILUFTSLIV: Er man interessert i friluftsliv, finnes det knapt noe bedre sted enn Nord-Troms, mener Hege Olaussen.  

 

– Nord-Troms er et trygt og godt sted for unger å vokse opp, og samtidig har vi spennende bedrifter og folk som tør å satse, sier hun.

– Kjør på!

Sara og Martins oppfordring til alle som vurderer å søke på stillingen er klar:

– Kjør på! Prøv! Vi trenger en engasjert person som vil jobbe sammen med oss i en hektisk og utrolig spennende arbeidshverdag!

------

Info om stillingen:

Arbeidsoppgaver:

 • Bidra til at et hvert kundemøte skal bli en unik opplevelse for kunden
 • Bistå og gi økonomiske råd til kunder i ulike situasjoner
 • Utvikle egen kundeportefølje
 • Delta på ulike arenaer og arrangement knyttet til bankens samfunnsengasjement

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på minimum bachelornivå
 • Relevant erfaring
 • AFR-autorisasjon er en fordel for stillingen, men den rette kandidaten vil gis opplæring og kurs

Personlige egenskaper:

 • En positiv lagspiller som trives i team
 • Initiativrik, utadvendt og fleksibel
 • God kommunikasjons- og formidlingsevne
 • Motiveres av salg og gode kundeopplevelser
 • Relasjonsbygger

Vi tilbyr:

 • Til den rette søkeren tilbyr vi en utfordrende stilling i et godt og motiverende arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Autorisasjonsordninger og gode utviklingsmuligheter

Søk på stillingen her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.