Nordsjö Idé og Design
Gå til

Nå satser denne butikken på nye produkter: – Vi må utfordre oss!

Torsdag 9. mai går Nordsjö Idé & Design i Nordreisa inn i en ny fase: nå skal de tilby både kjøkken-, bad- og garderobeløsninger.

Nordsjö Idé og Design er for reisaværingene kjent som en fargehandel som selger det meste innen maling, tapet, gulv, arbeidsklær og verktøy. I tillegg tilbyr de utleie av lift og andre maskiner, samt kjøkkenutstyr.

UTVIDER: Nå skal Nordsjö Idé og Design tilby både kjøkken-, bad-, og garderobeløsninger, i tillegg til alle varene de har fra før. Butikksjef Lars Lilleng synes det er spennende å utvide produktspekteret.  

 

Nå utvider Nordsjö Idé og Design produktspekteret kraftig, og tilbyr kjøkken-, bad- og garderobeløsninger fra Focus Interiør på Rundhaug i Målselv.

Etterspørsel

– Vi har opplevd en etterspørsel etter disse typene varer fra kundene våre, forteller butikksjef Lars Lilleng ved Nordsjö Idé og Design.

– Dessuten holder vi til på en liten plass, og da er det fint å kunne utvide sortimentet, og på den måten få et ekstra bein å stå på. Vi har troa på at disse kjøkken-, bad- og garderobeløsningene vil slå an blant reisaværingene, og at de vil selge bra, fortsetter han.

Nordsjö Idé og Design åpnet for fem år siden, men er tuftet på et gammelt malerfirma i Nordreisa. De tilbyr fortsatt håndverker-tjenester ved siden av butikken.

KJØKKEN: Lars Lilleng har troa på at løsningene fra Focus Interiør, som dette kjøkkenet, vil falle i smak hos reisaværingene.  

– Håndverkerne våre er godt kjente med løsningene til Focus Interiør. De har montert mange kjøkken derfra, er fornøyde med dem og opplever at de er av god kvalitet. Dessuten opplever vi at Focus Interiør har god service, og er raske på å levere. Ettersom løsningene produseres i Troms, er det kort leveringstid, legger Lilleng til.

Nye utfordringer

Han synes det er spennende med nye produkter og nye utfordringer.

– Det gleder vi oss veldig til! For oss i Nordsjö Idé og Design er service og kunnskap viktig, og det skal vi fortsatt være god på. Vi har fått kursing og opplæring i de nye produktene gjennom Focus interiør, og kjenner oss klar for å gå i gang med salget!

UTSTILLING: I butikken har Nordsjö Idé og Design nå fått opp et utstillingskjøkken for å vise fram mulighetene.  

Focus Interiør AS startet som Målselv Møbler allerede på 60-tallet, men ble eget varemerke i 1989. De leverer kvalitetskjøkken, -bad og -garderobeløsninger, som de produserer selv i fabrikken på Rundhaug.

– Dette er en hjørnesteinsbedrift i Målselv, og vi leverer produktene våre fra Vadsø i nordøst, og helt ned til Østlandet, forteller daglig leder Knut Johansen i Focus Interiør.

Kvalitet og service

Han understreker at Focus Interiør er svært opptatte av å kunne konkurrere på pris og på kvalitet, samt at de legger mye vekt på service.

–Vi er fleksible og det er kort vei fra fabrikk til kunde, noe som gjør at vi har mulighet til å omstille oss på kort varsel hvis det viser seg nødvendig, forteller Johansen.

Åpningstilbud

9. mai åpner den splitter nye kjøkkenutstillingen hos Nordsjö Idé og Design, og da vil en representant fra Focus Interiør være på plass. Han skal hjelpe kundene med å skape sine egne drømmekjøkken.

TILBUD: Ut uke 21 vil det være gode tilbud hos Nordsjö Idé og Design.  

– Dessuten blir det gode åpningstilbud på både kjøkken, bad og garderobe fra åpningen og ut uke 21, forteller Lars Lilleng.

– Her har folk muligheten til å gjøre et kupp!

Har «tryllet» litt

Og med et utvidet produktspekter, har Nordsjö Idé og Design måttet bygge ut lageret for å få plass. Butikkflaten er den samme som tidligere.

– Der har vi måttet trylle litt! Haha! Vi har gjort om i butikken, komprimert og har laget ei lita kjøkkenutstilling der vi får fram det viktigste. Dessuten vil vi ha prøver på fronter og benkeplater tilgjengelig, forteller han.

– Vi ønsker alle velkommen innom for å se på de nye produktene!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.