3net
Gå til

Med denne appen kan du se favorittserien hvor og når du vil

Har du tv fra Get kan du enkelt laste ned Gets tv-app til mobil, nettbrett eller smart-tv. Med appen kan du få med deg underholdningen overalt!

Mange har allerede tatt den i bruk, men salgs- og markedsleder Mona Salamonsen i 3net, forteller at ikke alle er klar over mulighetene du kan få gjennom appen.

– I appen, og på Gets nett-tv, kan du se TV direkte, eller repriser fra TV-arkivet, i tillegg til et bredt utvalg av serier, filmer og underholdning for barn. Du har tilgang til alt innholdet i TV-pakken din, sier Salamonsen.

Med Gets TV-app får du får tilgang til over 60 TV-kanaler.

– Utvalget er utrolig bra! Her får du tilgang til underholdning, sport, dokumentarer og historie. Her finner du noe for hele familien, fortsetter Salamonsen.

 

Bredbåndsselskapet 3net tilbyr tv fra Get, og anbefaler alle sine kunder å laste ned TV-appen, for å få full nytte av sitt Get Start-abonnement.

Tjenesten er inkludert for alle kunder som har digital-TV fra Get. I tillegg til PC/Mac, mobil, nettbrett og Apple-TV, støtter appen Chromecast og AirPlay.

Enkelt å laste ned

Salamonsen opplever at kundene som benytter seg av Gets TV-app, er veldig fornøyde.

– Mange av våre kunder har tatt appen i bruk, og de som bruker appen, er blant de mest aktive i hele landet! Vi ønsker selvfølgelig at enda flere skal oppdage denne fantastiske muligheten, forteller hun.

Det er kun noen få steg du må gjennom, for å få lastet ned Get-appen og Get nett-tv.

– Uavhengig hvor du ønsker å laste den appen, er det en veldig enkel prosess. Når du har lastet ned appen, må du logge deg inn med ditt registrerte mobilnummer, og be om passord for å få tilgang til innholdet, både gjennom nett-tv og appen, forteller Salamonsen videre.

ENKEL Å LASTE NED: Alle kunder som har TV fra Get, har mulighet å laste ned appen.  

 

Passordet kan deretter endres til eget valgt passord. Det kan også være to brukere samtidig på appen, uavhengig av dekoderen.

Når du åpner appen og nett-tv, vil hjemmesiden alltid vise deg det mest populære innholdet. Trykker du på «fortsett å se», kan du gå rett tilbake i programmer du har startet på andre enheter.

– Hvis du har begynt på en film på mobilen, kan du fortsette å se filmen på andre enheter. I tillegg kan du sortere innholdet på kanal, sjanger, popularitet og sist lagt til. Det er veldig brukervennlig, sier Salamonsen.

Les mer om Gets app her.

Tilgang i hele EU

Gjennom Gets TV-app kan du se TV også når du reiser på ferie.  

– Så lenge du har lastet ned appen, kan du følge med på både nyhetssendinger og favorittserien når du er på reise. Selv om du er på reise, kan du se TV som du bruker å gjøre hjemme. Denne funksjonen er tilgjengelig i hele EU, forteller Salamonsen

Tar du med deg laptop på reisen, kan du også benytte seg av Get nett-tv.

Kan brukes offline

Én av funksjonene i TV-appen er at det er mulig å laste ned innhold, slik at du kan se dem i offline-modus senere.

– Dette er noe mange benytter seg av. Det er ikke alle som har wifi, eller mobildata tilgjengelig overalt. Skal man ut å reise, er det lurt å ha lastet ned filmer og serier på forhånd, slik at du har tilgang til underholdning på hele reisen, sier Salamonsen.

– Det er perfekt å gjøre før man skal ut på lange flyreiser.

----------------------------------------------

 

MED GET TV-APP FÅR DU:

  • Direkte TV fra over 60 kanaler og TV-guide med komplett oversikt over hva som går på TV
  • Et stort utvalg nye og klassiske kvalitetsserier fra HBO Nordic
  • TV-arkiv med programmer fra opptil de siste 30 dagene
  • Et helt univers med underholdning for barna som de kan se når du vil
  • Søk som hjelper deg å finne akkurat det innholdet du leter etter
  • Med Get TV for Apple TV 4, PC/MAC og mobil/nettbrett kan du se hvor du vil i hele EU
  • Automatisk avspilling av neste episode
  • Start forfra slik at du aldri går glipp av starten
  • Pause og spile også i live innhold
  • Offline – last ned innhold og ta det med deg på farten

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.