Bil i Nord
Gå til

Høstkampanje på disse populære bilene

Leaser en av Volvos nye 2020-modeller før utgangen av 2019, får du en meget gunstig rente!

Bil i Nord tilbyr nå en rekke nye Volvo-modeller til 0,99 prosent rente. De fleste av modellene i kampanjen er Plug-in hybrid-biler.

– Salget av Plug-in Hybrid har virkelig tatt av de siste årene. Modellene som er med i kampanjen er biler vi selger mye av fra før, og det er biler som dekker ulike behov. Jeg vil absolutt si at det er biler som passer de fleste, sier salgssjef Viggo Henningsen hos Bil i Nord Svolvær.

SUKSESS: Den popoulære Volvo V60 T8 er med i høstkampanjen til Bil i Nord. En allsidig familiestasjonsvogn.  

For i Volvos Plug-in Hybrider kan du glede deg over fordelen ved både en elektrisk motor og en vanlig motor.

– Fordelen er at du bruker mindre drivstoff, produserer mindre utslipp og samtidig får du fortsatt den gode kjøreopplevelsen, forteller Henningsen videre.

Dette er Plug-in Hybrid-modellene som er med i rentekampanjen: XC90 T8, S90 T8, V90 T8, XC60 T8 og V60 T8.

Klikk her for å se utvalget i høstkampanjen.

Populære modeller

I tillegg til Plug-in hybridene, er det også noen diesel-modeller med i kampanjen. Dette er V90 og V60 Cross Country og XC40 D4 AWD.

– Cross Country passer godt til sporty og aktive familier. Her får du med høy bakkeklaring som gjør at bilen egner seg godt i ulendt terreng, sier Henningsen.

Og mange av modellene som er med i rentekampanjen til Bil i Nord er populære biler.

– Her finner du de populære SUV’ene XC60 og XC90, og stasjonsvognene V60 og V90. I fjor ble Volvo XC60 kåret til årets bil i verden, forteller Henningsen.

VANT KÅRING: Volvo XC60 ble i 2018 kåret til "World Car of the Year". En sportslig profil kombinert med den aller nyeste teknologien, gjør XC60 til en bil med sterk identitet.  

 

– Modellene som er med i kampanjen er utstyrsmessig klar for bruk. Bilene er i bestilling og vil være leveringsklare før jul, forklarer han videre.

Her kan du lese mer om de forskjellige modellene til Volvo.

I kampanjen stilles det krav til innskudd.

– For denne kampanjen stilles det krav til et innskudd på 99.990 på alle modeller, sier Henningsen.

Normal rente for bilfinansiering ligger på 3-4 prosent.

– Dette er en meget gunstig rente, forteller Henningsen.

Bil i Nord er Nord-Norges største privateide bilforhandler, og har avdelinger i Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Leknes, Svolvær, Bodø, Mo i Rana og Mosjøen

Mange velger å lease

Cirka 8 av 10 kunder hos Bil i Nord velger å lease fremfor å kjøpe og eie bil. Det er det flere årsaker til:

– Kundene ønsker forutsigbarhet, mange opplever også mye usikkerhet i markedet rundt avgifter, bompenger og drivstoffpriser. Da er det for mange en trygghet at de kan levere fra seg bilen etter tre eller fire år, sier han.

Mange gruer seg til endt leasingperiode, og bilen skal inn til takst. Hva er det viktigste for kunden å tenke på når man leaser en bil istedenfor å eie?

– Det er viktig å behandle bilen som det er din egen ved leasing. Skaper du et personlig forhold til bilen, og behandler den deretter, tar man fort mere vare på bilen. Hvis du har vedlikeholdt bilen bra, så vil det nok ikke knytte seg så mye usikkerhet til innleveringen, forklarer Henningsen.

Les mer om leasing her.

*Rentebetingelsen (0,99%) gjelder ved kontraktsinngåelse innen 31. desember 2019. Kjørelengde 15 000 km per år. Alle priser er inkl. mva. Pris inkl. frekt- og levering hos forhandler. Etablering av avtale med kr. 4 763,- er inkludert i totalpris. Avbildet bil er et eksempel, og kan ha ekstrautstyr og andre farger.


Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.