Bil i Nord
Gå til

NY BIL TIL JUL: Med årets bruktbilkampanje skal alle kunne gjøre et trygt og godt bilkjøp til jul, sier Per T. Smith hos Bil i Nord Bodø.   Foto: Trond Tomassen, iNord

Nå kan du gjøre et førjulskupp på bruktbil

Lav rente eller utstyr til 5000 kroner? Nå kan du velge mellom to ulike pakker hvis du gjør ditt bruktbil-kjøp før jul.

Er du på jakt etter bruktbil, er det dags til å slå til. Bil i Nord har tatt på seg julenisselua, og sier at du kan velge mellom to ulike pakker.

– Ja, vi tror på Julenissen, ler selger Per Tønder Smith.

– Hvis du kjøper bruktbil kan du velge mellom pakken som inneholder Norges laveste rente på 1,95 prosent eller du kan velge pakken som inneholder valgfritt utstyr til bilen til en verdi av 5000 kroner, forteller Smith.

Nå gjelder det å være rask på labben, de mest ettertraktede bilene kjører raskt avsted.

Se video:


Norges beste garanti på bruktbil

Bruktbilkjøp troner på klagetoppen hos Forbrukerrådet, og de aller fleste klager kommer fra biler kjøpt av privatpersoner.

Bil i Nord tar flere grep for å sikre at du gjør et trygt og godt kjøp av bruktbil. Som merkeforhandler følges forbrukerkjøpsloven om noe uforutsett oppdages.

– Alle våre bruktbiler leveres med bruktbilgaranti, og det er ingen tillegg i prisen. For de fleste biler varer den i hele to år, og for enkelte nyere bruktbiler kan vi også forlenge nybilgarantien med to år. Det stilles andre krav når en merkeforhandler selger bruktbil enn en privatperson. Vi leverer et trygt bilkjøp, sier Smith. 

– Garanti er viktig for folk, kundene verdsetter det og setter pris på at vi har en slik garanti. Hvis det oppstår noe uforutsett, så er garantien der og hjelper kunden, sier selger Sindre Fagerlid hos Bil i Nord Svolvær.

Les også: Få ekspertenes beste tips: Slik får du bilen klar til vinteren

GOD TILSTAND: Hos Bil i Nord får du garanti og tilstandsrapport på bruktbilen, som gjør at du unngår å kjøpe en bruktbil som er i dårligere stand enn du trodde, sier bilselger Sindre Fagerlid hos Bil i Nord Svolvær.  

 

24 dagers bytterett

I tillegg topper Bil i Nord garantien med en egen bytterett.

– Hvis du kjøper bilen og den ikke svarer til forventningene, har du 24 dagers eller 1500 kilometers bytterett. Da kan du komme tilbake til oss, og så finner vi en bil som passer deg enda bedre, lover selger Sindre Fagerlid.

TAKST: En autorisert takstmann har kontrollert og gått igjennom alle bruktbiler som Bil i Nord selger.   Foto: Trond Tomassen, iNord

 

Tilstandsrapport legges ved

Hos Bil i Nord har alltid autoriserte fagpersoner kontrollert, taksert og gått igjennom bilens tekniske tilstand. Dermed får du som kunde en nøyaktig dokumentasjon på bilens tekniske og kosmetiske tilstand.

– En tilstandsrapport gir deg den ekstra tryggheten på at du kjøper en bil hvor tilstanden som er beskrevet er korrekt. Det er viktig både av hensyn til trafikksikkerhet, og at du vet om eventuelle feil og mangler før du kjøper bilen.

Du skal også være trygg på at kilometerstanden er korrekt og at det ikke foreligger noen heftelser på bilen.

Les også: Selge bilen? Dette ser takstmannen etter

HJEM TIL JUL: Bil i Nord leverer bilen rett hjem til deg, uansett hvor du bor i landet.   Foto: Trond Tomassen, iNord

 

Fri levering av bruktbil i hele Norge

Bor du langt unna en av Bil i Nords ti avdelinger, kan du likevel få bilen levert hjem til jul.

– Ved kjøp av bil over 200.000 kroner leverer vi kostnadsfritt over hele landet. Det gjør handelen mye enklere, og spesielt i koronatiden kan det være viktig for mange å slippe å reise for å hente bil, sier Smith.

Sindre Fagerlid framhever også at biler kjørt i Nord-Norge ofte har bedre tilstand enn biler som er kjørt i sentrale strøk på Østlandet eller Vestlandet.

– Jo lengre nord du kommer, jo mindre salt brukes på veiene. Det betyr at nordnorske biler ofte har færre problemer med rust enn biler sørfra.

I tillegg til gratis hjemlevering, får du også både sommer- og vinterhjul.

SOLID: Volvo er gode vinterbiler som passer det nordnorske føret helt perfekt.   Foto: Trond Tomassen, iNord

 

Finansiering av bruktbil

De færreste av oss kan vente at en snill julenisse legger en bil under juletreet.

– Det må i så fall være en lekebil, humrer Fagerlid. Selv om du må kjøpe bilen selv, så ønsker Bil i Nord å bidra til julestemningen.

– Uansett lommebok kan vi hjelpe deg å finne den rette bilen ut fra dine behov. Vi kan også tilby deg gunstig finansiering, og i disse juletider kan du få en rente på 1,95 prosent fra første krone. Standard rente er 3, 49 prosent, så det er en fin julegave i seg selv. Vi har heller ingen krav til egenkapital i vår julekampanje. Med disse to pakkene har vi et håp om å glede folk i hele desember, sier Fagerlid.

Er du interessert i ny bruktbil? Klikk her for å se hvilke gode bruktbiler Bil i Nord har på lager.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Framtid i Nords redaksjon, men av Framtid i Nords markedsavdeling.

Framtid i Nord er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på framtidinord.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.