Puls Lyngen gjentar suksessen og arrangerer ny folkefest i påska.

- Blant høydepunktene nevnes folkefest i sentrum med marked, Vasarløpet på langrennsski, piggsykkel- og fatbikeritt på Jægervatnet, Lyngen Rando i Lyngsalpene, stand up-show med Pål Riise og konsert med blant annet Jaa9@OnkelP og Halvdan Sivertsen, skriver prosjektleder Line van Gemert i ei pressemelding.

Les også: Jaa9@OnkelP til Puls

Fantastisk natur

Puls Lyngen er en årlig vinterfest i Lyngsalpene – lagd av folket for folket. Foreningen Puls Lyngen har fått med seg næringsliv, lag og foreninger, Lyngen kommune og privatpersoner for å skape et arrangement, hvor pulserende aktiviteter står i fokus.

Les også: Hektisk PULS-døgn

Gjennom å ta i bruk den fantastiske naturen, sammen med den solide lokale dugnadsånden, skal arrangørene skape aktivitet og bolyst i Lyngen.

Bredt program

Det vil bli arrangert konkurranser med tidtaking og trimklasser, barnearrangement, eget arrangement for ungdom og underholdning for publikum.

Målgruppen er toppturister, idrettsutøvere på alle nivå, fraflyttede lyngsværinger og ikke minst lokalbefolkningen i hele regionen.

Puls Lyngen er delfinansiert av Troms fylkeskommune.

- Næringslivet i Lyngen får utfordrende dager hvor deres tjenester kommer til å bli satt på prøve både av den etterspørsel arrangementet gir, men også av de tilbud de selv skaper inn i disse dagene, opplyser Line van Gemert i pressemeldingen.