Håper Plumbo fyller teltet

Jørn Cato Angell tror på topp stemning på dampskipskaia neste helg.
kultur

Neste fredag og lørdag er det bokstavelig talt store navn på plakaten for musikkinteresserte skjervøyværinger. Jørn Cato Angell på Ocean Bar håper å samle mange nordtromsinger for å oppleve show med Plumbo, Staysmann & Lazz og Ingvar Olsen - blant andre.

- Vi har solgt et par hundre festivalpass allerede, så det ser lovende ut. Vi er veldig fornøyd med programmet og håper at mye folk kommer, sier Angell.

Han er eier av Ocean Bar, som har påtatt seg konsertansvaret for Skjervøydagan i år. Han flytter ut bardriften i teltet på dampskipskaia.

- Det er nok plass til rundt 1.000 mennesker i teltet, men får vi 500 besøkende i løpet av de to dagene så går vi i alle fall ikke i minus. Men Plumbo spilte nylig for 3.500 tilskuere i Målselv og skulle det komme så mange så får vi bare åpne teltet og utvide området, smiler Angell.

Kjente navn

Fredag opptrer Ingvar Olsen, kjent fra Idol, Plumbo og Uro. Lørdag er det duket for Bøbben & Yogi, Moonshiners og Staysmann & Lazz.

- Det er viktig for Skjervøydagan med kjente navn på plakaten. Det føler jeg at vi har klart både fredag og lørdag. Jeg regner med at taket vil løfte seg i teltet når Plumbo går på scenen, sier Angell.

Buss fra Storslett

At skjervøyværingene kjenner sin besøkelsestid når det skjer ting i værret tror Angell selvsagt på. Men han håper også Nord-Troms forøvrig vil ha med seg konsertene.

- Vi har satt opp buss fra Storslett som kjører fra terminalen tidlig på kvelden og som kjører hjem igjen etterpå. Men vi har også opprettet en campingleir for bobiler og campingvogner. Så nå er det bare teltleir som mangler før vi får ordentlig festivalfølelse! Teltleir har vi ikke fått til i år, men vi jobber med saken med tanke på neste år.

Angell har også konsultert diverse værtjenester med tanke på neste helg.

- Det ser bra ut der. Vi er ikke så kravstore. Får vi oppholdsvær og 10-12 grader så er vi fornøyde, sier Jørn Cato Angell.