Nå er det kommet veivisere i alle kryss, som også opplyser hvor langt det er igjen til målet. En ny informasjonstavle på norsk og engelsk er på plass, og det gamle skilthuset har fått en ansiktsløfting.

– Steindalen er et er et attraktivt og kjent turområde. Det ser litt mer ryddig ut når alle dalførene har fått ordentlig skilting, så vi er veldig glade for å ha fått det på plass, sier prosjektansvarlig Bente Heiskel i Storeng Steindal Trim.

De nye turskiltene viser vanskelighetsgrad for hver løype. Kultur- og naturstiplakatene er oversatt til engelsk og de gamle stedsnavnene har fått nye skilt. Ved Steindalshytta og Steindalsbreen er det satt opp vanntette trimpostkasser.

STEINDALSHYTTA: Det er satt opp nye og vanntette trimpostkasser ved Steindalshytta og Steindalsbreen. Foto: Bente Heiskel

Gapahuk

Prosjektet er et samarbeid med Storfjord kommune og er en del av det nasjonale turskiltprosjektet. De har fått midler fra GjensidigeStiftelsen og Troms fylkeskommune.

– Vi har også oppgradert med å bygge en gapahuk ved Steindalshytta i sommer, og i tillegg startet vi å bygge en utedo. Den er halvferdig nå, sier Heiskel.

Ifølge Storfjord kommune skal 3349 personer ha besøkt Steindalen i perioden 1. juni til 4. oktober.

KVILARHAUGEN: Det er satt opp nye skilt for de gamle stedsnavnene. Her er Kvilarhaugen/Vuoiŋŋastandievvá. Foto: Bente Heiskel