Julietnorth spiller i Nordreisa

Onsdag opptrer folkemusikkbandet på Halti kulturscene.

Julie Alapnes spiller også i bandet Robaat.  Foto: Stan Serdjukov

kultur

Julietnorth er folkemusikkbandet til felespiller Julie Alapnes fra Tromsø. Onsdag gjester hun Nord-Troms og Nordreisa. Med seg på laget har hun de nordnorske musikerne Petter Carlsen, Halvard Rundberg og Aleksander Kostopoulos.

Bandet er på turné i regi av Folkemusikk Nord og Troms Fylkeskommune.

- Det loves forrykende felespill og inderlige melodier, vakre harmonier, og nordnorsk råskap og sjarm. Julietnorth er en leken blanding av tradisjonell folkemusikk i moderne utforming, og Julie sitt eget materiale, skriver Halti på sine nettsider.

Julietnorth slipper sitt debutalbun på nyåret, og har fra før av produsert singelen "Tampen brenner". Julietnorths musikk finner du på Spotify.