Skjervøykoret:

Inviterte komponisten til konsert i Tromsø: - Jeg tenkte "ka i svarte har æ gjort no"!

I midten av desember holder Skjervøykoret konsert, med stykket "I denne søte juletid" - med komponisten selv til stede i salen.

FULL ØVING: Skjervøykoret, under ledelse av dirigent Audun Skog, øver det de kan foran konserthelgen i midten av desember. Da skal "I denne søte juletid" fremføres av koristene fra Skjervøy.  Foto: Kjetil M. Skog

kultur

Arne Dagsvik er et velkjent navn i korsammenheng. Han fikk tidligere i år Kongens fortjenstmedalje for sitt arbeid for norsk korbevegelse, og 11. desember avholder Skjervøykoret en julekonsert i Tromsø domkirke med Dagsviks julekantat "I denne søte juletid" på programmet. Og i salen sitter komponisten selv - som invitert gjest av Skjervøykoret og Karin Meilandstind.